typer av auto mäklare för inköp av nya bilar

typer av auto mäklare för inköp av nya bilar

Auto mäklare erbjuder en avgift-baserat program som ger kunder som är alltför upptagen eller vet mycket lite om auto inköp med möjlighet att ha mäklare hitta, utvärdera och hjälpa till att köpa fordonet. (Se referenser). Auto mäklare kan fungera som under tre klassificeringar: som en grossist auto återförsäljare, en icke-auto återförsäljare eller under en automatisk mäklare licens. För att ansöka om en automatisk mäklare licens måste den sökande ha ett auto återförsäljare eller detaljhandel auto License tillsammans med erfarenhet från bilindustrin. (Se referens 2. )

Konsumentdriven mäklare

De flesta konsument-driven mäklare normalt är oberoende ägare och operatörer som arbetar från ett litet kontor med en liten personal, erbjuda tjänster på den lokala marknaden och normalt har kunskap om bilauktion platser och offentliga och privata bil tjänster återförsäljare. (Se referens 1. )

Tidigare auto och bilhandlare

Medan flesta stater kräver erfarenhet och en tidigare återförsäljaravtalet licens eller erfarenhet, tidigare auto och bilhandlare som är i auto brokerage kan ha begränsad bestånd eller kan endast behandla aktuella affärspartners. (Se referens 1. ) Men de finns fortfarande som ett hållbart alternativ för konsumenter som söker auto mäklare och kan delta i rabatt eller sparprogram. (Se referens 1. )

Webbaserad mäklare

Internet-baserade bil mäklare brukar verksamma på en nationell och ibland internationell nivå. Dessa mäklarhus inte kräver mottagningsbesök som konsumentdriven mäklarhus. Det finns flera av dessa typer av mäklarfirmor i företag, såsom hammer. com, som tillåter konsumenten att göra en beställning online för ett fordon. (Se referens 3. )


Relaterade artiklar


2007 Honda CRV information
hur avkoda VIN på Mopar muskel bilar
Nova Scotia skyddsronder krav
hur man kan jämföra små stadsjeepar
hur man jämföra mpg i små lastbilar
hur man köper en bärgad titel
Mercedes modell information
om chevy 2009 kobolt
hur du importerar en begagnad lastbil i Kanada
Hur kan jag veta min april innan jag faktiskt titta på bilen?