tecken på ett förlist bil

tecken på ett förlist bil

Du behöver:
biltidningar
. Tidningar.
Saab VIN nummer.
Fordonet historia rapporter.
Köpeavtal eller titel.

Även om en bil finns i gott skick, kan det vara döljer en hemlighet. Många gånger, bilvrak som lagades att dölja skadan är till försäljning som vanliga begagnade bilar. Om skadan var ringa, får den inte vara ett problem. Om det hade allvarliga skador, kan bilen ha strukturella frågor som innebär risker för föraren och eventuella passagerare. Fråga alltid längst fram, om fordonet har förstörts, och be en auto-organ specialist att granska den.

Titel Disclosure

Be att få se rubriken på bilen, och leta efter några upplysningar som "bärgning titel" eller "delar bara. " Om titeln innehåller någon formulering som liknar detta, är det en skadad eller tidigare havererade bil.

Dörr, motorhuv och bagageutrymme

Öppna och stäng huven, bål och alla dörrar och kontrollerar att de har anpassats ordentligt . Om något inte går att stänga ordentligt, kan fordonet har varit i en olycka.

Lacken och Slutför

Inspektera färg färg och finish för enhetlighet. Ta del av alla måla över-spray som finns på fordonet. Måla färg eller yta som visas nyare eller annorlunda från resten av färgen på bilen tyder på en reparation. Måla över-spray kan vara ett resultat av färg som appliceras på fordonet.

Fendrar

Inspektera fendrar noggrant för att säkerställa att de är inriktade. Stå bakom eller framför fordonet, och notera huruvida fordonet är sned. Om den gör det förmodligen det var inblandad i en olycka.

Dents

Dents någonstans på bilen kan vara en indikation på en tidigare vrak. Om du ser bucklor på fordonet, be säljaren om dem. Fråga om det är en skadad eller tidigare havererade fordon.

Airbag indikatorlamporna

På fordon utrustade med krockkuddar, meddelande om krockkudden indikatorn tänds en kort stund när du vrider om nyckeln. Om så är de fungerar korrekt. Om lamporna blinkar kontinuerligt eller de kommer inte på alls, får krockkuddarna inte installeras korrekt, eller de kanske inte har ersatts efter ett vrak.


Relaterade artiklar


vad exakt är en bil’s drivlina?
hur man hittar en bil med registreringsskylt
hur man hittar värdet av en bil innan man köper
hur man kan minska avgifterna när du köper en pre-certifierad bil
hur ta reda på vad som ingår under din GM garanti
hur man köper bort leasa bilar på auktion
specifikationerna för en 1988 Toyota Supra
vad är återförsäljare förhalningsrättigheter på honda överensstämmer?
hur man kan jämföra fordon
hur man avboka min bmw förlängd garanti