hur söker bilar av funktioner

hur söker bilar av funktioner

Söka efter ett fordon genom funktioner ensam kan vara svårt. Med de många fordon och tillgängliga alternativ och begränsad tillgänglighet av motorer funktionen sökning kan du inte ta emot exakta eller hjälpsamma resultat. Du kommer att få se tillverkare webbplatser för att till fullo fastställa alla funktioner tillgängliga och kostnader. Börjar din sökning med funktioner beslut guide borde åtminstone få dig på rätt väg till den nya bilen du vill ha. Det finns flera informationskällor för att hjälpa

Söka efter funktioner


1.
Gå till Edmunds eller Cars. com (se Resurser) att utnyttja nya bilmotorer funktionen sökning . I juli 2010, är resurser för denna typ av sökning begränsad, även om båda platserna kan ge resultat för att hjälpa till med din sökning.
2.
Klicka på "Kom igång nu" under " New Car Finder "underrubrik av Edmunds hemsida (ett alternativ fortfarande i BETA och med juli 2010). För Cars. com, använd alternativet "beskriva grunderna i din perfekta bilen" för att hitta egenskaper.
3.
Gå igenom alla menyer finns på varje webbplats. Du erbjuds prissättning, funktioner, gas-körsträcka och bil-typ alternativ för att hjälpa till med din sökning. På Edmunds webbplats kommer ditt sökresultat producera ytterligare en meny för att ändra alternativ efter dina sökresultat. Du hittar ytterligare alternativ i det här avsnittet, som sändning typ.
4.
Klicka på "sök" eller "hitta" för att granska dina resultat. Gå över resultaten noga och besöka tillverkarens webbplats för mer information om varje bil du är intresserad Lita inte på källor utanför tillverkarens webbplats, men du kan hitta detaljerad information på andra webbplatser information om bilen, är det bäst att bekräfta alla uppgifter med tillverkaren.

Letar efter fordonen först


1.
gå till tillverkarens webbplatser för fordon som du favör. En webbplats sökning på tillverkarens namn bör ge adressen tillverkaren webbplats.
2.
hitta den bil som du letar efter på tillverkarens hemsida. Du kan se ett alternativ för "shopping verktyg" eller "bygga fordon" snarare än ett fordon menyn Information. Bygg ditt fordon för att fastställa alla standard och tillgängliga alternativ.
3.
Börja över fordonet söka och valde en modell annan nivå än den bil du forskar om du inte ser de alternativ du vill. Du måste kanske lägga till ytterligare paket för att komma till de funktioner du behöver. Till exempel, ett navigationssystem ofta inte kommer ensam-du kanske måste lägga till läder för att få navigationssystemet eller välja top-of-the-line-modellen.
4.
När du har hittat en bil med alla de alternativ du vill och har framgångsrikt byggt den till din belåtenhet online, för att använda "print" alternativet på sista sidan skriva ut dina resultat .

tips och varningar


 • För exakta funktionen information, gå direkt till tillverkarens hemsida.
 • överväga att skriva ner alla funktioner du vill ha i en ny bil och e-post en förfrågan till ny bilhandlare. En säljare kan låta dig veta om någon av försäljarens fordon kommer att gälla.
 • och med juli 2010, är funktionen sökmotorer begränsad. Du kanske inte får korrekta resultat.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera fordonet historia med VIN-nummer
  1996 Dodge Intrepid minnas information
  hur du köper en New York-taxi
  bilköp checklista
  återförsäljare och begagnade bilar citron lagar
  hur att hitta en bil anpassad till mina behov
  hur man kan jämföra små stadsjeepar
  vad är en bunden motorfordon titel?
  sen modell mot höga miltal begagnade bilar
  hur du utformar din egen lastbil