hur man köper en terrafugia

hur man köper en terrafugia

Terrafugia är ett ord från latin betyder "fly från jorden," och det är precis vad den här bilen kommer att göra. Den Terrafugia-en bil kan du både köra och flyga-har godkänts av Federal Aviation Administration. Detta är den första flygande bil att flytta in produktion, och bolaget tar reservationer
1.
Få ett certifikat sport pilot, som krävs för att driva Terrafugia. Ditt körkort kommer att tjäna som bevis på medicinsk lämplighet. Begränsningar postat på ditt körkort kommer att gälla flyga också. Fly minst 20 timmar. Minst 15 timmar måste vara inloggad med en instruktör och minst fem timmar skall vara solo. Studie för och passera FAA kunskapstest (se Resurser). Pass en praktisk flygning tentamen med en FAA utsedda examinator.
2.
Besök Terrafugia webbplats (se Resurser). Klicka på "Reserv din dag"-knappen. Du kan boka online, eller klicka på länken för att ladda ner och skriva ut blanketter om du föredrar att boka via mail. Läs villkoren i avtalet noggrant innan boka Terrafugia. Använd ditt VISA, MasterCard eller American Express-kort för att betala dina 10. 000 $ insättning. Du får ett paket som inkluderar en deposition intyg som visar din plats i produktionen ordning.
3.
På Terrafugia webbplats, klicka på "Kontakta oss"-fliken och registrera dig för nyhetsbrev och e-postlista. Nyhetsbrevet kommer att hålla dig u00E0 jour med utvecklingen av Terrafugia. Bilen väntas börja rulla ut från fabriken 2011, med ett beräknat inköpspris $ 194. 000.


Relaterade artiklar


hur att hyra ett fordon utan pengar ner
vad är en Autocheck poäng?
var man kan hitta ett antal Hummer motor
olika hybridmotorer
När är bästa tiden att köpa en ny bil?
hur man köper en begagnad bil i Storbritannien
hur man kan räkna bilfinansiering
symptom på en bil som har vattenskadade
traditionella kontra plug in-hybridbilar
hur man leasa en bil i USA