hur man köper en begagnad bil utan kredit

hur man köper en begagnad bil utan kredit

Om du är i en situation där du inte har kredit, att köpa dyrare objekt såsom ett fordon kan vara svårt. Medan en brist på krediter kan vara ett hinder, det finns sätt att köpa en begagnad bil utan den. Inkludera ansöker om ingen kredit eller första gången köpare lån, hitta ett lån co-signer, låna pengar från en släkting eller vän, eller betala kontant för ett fordon
1.
Ansök om ingen kredit eller ett första gången köpare lån. Gå till en bilhandlare som erbjuder ingen kredit eller lån till låg kredit. Du måste fylla i en ansökan och bevis på fast sysselsättning och brutto månadsinkomst. Gå till auto webbplatser som bilar Direct, där du kan söka efter begagnade bilar och ansöka direkt till en något kreditkort lån.
2.
Få en bil lån från banken med hjälp av ett samarbete signerat. Be en god vän eller familjemedlem som har utmärkt kredit och vem som har förtroende för din förmåga att göra bra på lånet. Då samtidig undertecknarna sätta sina god kredit på linjen, gör dina betalningar i tid.
3.
Be familj eller vänner att låna dig pengar. Diskutera ditt behov av ett fordon med medlemmar i din familj. Försäkra dem om att du kommer att betala tillbaka dem inom en rimlig tid. Lån från familj och vänner kan skapa stress, speciellt om du har problem att göra betalningar. Alla parter bör komma till en tydlig överenskommelse om villkoren för lånet. Sätt lånevillkoren, även när utbetalning beräknas varje månad och hur länge du har att betala bort det, skriftligen och har alla parter underteckna avtalet. För att förhindra familj klyftor, behandla dina personliga lån som du skulle ett banklån.
4.
Köp privat och betala kontant. Sök i tidningen och på nätet radannonser såsom Craigslist för att hitta begagnade bilar till salu av ägaren.

Tips och varningar


 • nr krediter lån kan resultera i högre räntor , vilket kommer att öka den totala kostnaden för fordonet. Läs det finstilta noga innan du skriver något avtal.


 • Relaterade artiklar


  hur man köpa begagnade skrotbilar
  hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ
  hur ta reda på vad som ingår under din GM garanti
  hur man beräknar BSFC
  Hur lossar ett fordon titel i North Carolina
  hur man hittar ett leasingavtal på en Honda
  hur man byter en ny bil i ditt namn med RTA
  jämförelse att köpa en bil
  hur man köper skadade & repareras bilar
  kriterier för bilköp