hur man köper billiga begagnade bilar i Pennsylvania

hur man köper billiga begagnade bilar i Pennsylvania

Köpa en begagnad bil sparar en köpare en betydande summa pengar, och bara för att begagnade bilar inte har samma nya bil skina betyder inte att de inte är hög kvalitet fordon. Men att köpa ett begagnat fordon kräver mer omsorg och uppmärksamhet på detaljer än att köpa en ny bil, eftersom det finns alltid en chans att bli lurade. Begagnad bil köp är inte skyddade enligt lag i Pennsylvania som nya bilar, så se till att ta processen långsamt och be om råd och hjälp om det behövs.

Du behöver:
Gäller Pennsylvania fotot körkort eller ID-kort
. Bevis på bilförsäkring.
Uttalande av mätarställning på förvärvade bilen.
Registreringsskylt och registrering klistermärke.


1.
Gör en budget och bedöma vilken typ av fordon du behöver. Köpa en begagnad bil betyder inte att du behöver kompromissa. Faktorer att tänka på när man köper en ny eller begagnad bil är: budget för köp, drift och underhåll, hur länge fordonet används och de behövs eller önskad storlek och funktioner.
2.
söker efter platser att köpa kvalitet begagnade fordon. Det finns många olika ställen att köpa begagnade bilar, inklusive nya och begagnade bilhandlare, stormarknader bil, auktioner fordon, privatpersoner och även online-företag. Jämför priser på olika platser, men tänk på att vissa platser inte tillåter att bilen ska besiktigas innan du köper eller kommer att innehålla en garanti med fordonet. Även begagnade bilar inte kan förväntas vara i nyskick, bör stora problem inte förbises. Kontrollera bilen själv och har en mekaniker ser det över innan du köper den för att förhindra framtida problem.
3.
Slutföra affären, läs avtalet noga, underteckna den och sedan registrera och titel fordonet. För att registrera bilen i Pennsylvania, behöver du Pennsylvania fotolegitimation, en hemadress i Pennsylvania, försäkring, korrekt ifyllda titel och anmälningsblanketter, en vägmätare uttalande och en registreringsskylt och registrering klistermärke. Majoriteten av begagnade fordon överföringar titel kräver hjälp av notarius publicus, godkände en PennDOT (Pennsylvania Department of Transportation) återförsäljare eller BMV (Bureau of Motor Vehicles). Köparen bör också ge säljaren ett kvitto som erkänner rubriken överföring och leverans av bilen.

Tips och varningar


 • Begagnade fordon inte är skyddade enligt Pennsylvania Lemon Law. Lagen skyddar enbart nya fordon med fel efter köpet. Därför är det mycket viktigt att noggrant inspektera en begagnad bil innan du köper den.
 • När du köper en begagnad bil från en privat ägare, se till att se bevis på ägande och eventuella underhålls-och reparationer i samband med bilen .


 • Relaterade artiklar


  Vad är miljöbilspremien?
  2005 Pontiac G6 gt information
  hur man köper nya och gamla bilar
  specifikationer för en 2008 chevy Silverado
  Hur upptäcker jag alla installerade alternativ på min Ford bil?
  I specifikationerna för en 2007 Hummer H3
  hur man får rubriker för gamla bilar
  tips på vad man ska leta efter när man köper en bil
  en lista över saker att kolla efter när man köper en begagnad bil
  fördelarna med att äga en Toyota Prius