hur man köper begagnade bilar i Minnesota

hur man köper begagnade bilar i Minnesota

Om du bor i Minnesota och är intresserad av att köpa en begagnad bil finns det flera åtgärder du kan vidta för att se till att din bil köpupplevelsen är så effektiv och trevlig som möjligt. Även om det finns ett stigma om begagnade bilar kan en begagnad bil vara en pålitlig transportmedel och ett utmärkt köp: om du vet hur man handlar. Det finns en systematisk och enkel metod för att köpa en begagnad bil som låter dig köra iväg glad

Du behöver:. . .
Ficklampa


1
Shop för bilar i personen. Även om bilen handla online kan vara mer bekvämt, rånar det du möjligheten att faktiskt se bilen i person.
2.
Få ett fordon historia rapport på nätet. Fordon rapporter ger en detaljerad historik på en bil, inklusive eventuella olyckor, skador eller anspråk. Många återförsäljare erbjuder gratis rapporter fordon historia.
3.
Inspektera fordonet. Fråga säljaren om du kan ta en närmare titt på fordonet. Ta med en ficklampa och titta under huven, via bilens interiör, och på hjul och axlar. Notera eventuella slitage, såsom rost, vattenskador, bucklor och korrosion.
4.
Provkör bilen. Ingenting ger dig en känsla för ett fordon riktigt gillar att köra den. De flesta återförsäljare kommer att erbjuda testkörningar på begäran. Ta bilen ut på motorväg, så du kan testa det vid höga samt låga hastigheter. Obs hantering av bilen, samt bromsar. Kontrollera att oljetrycket och temperaturmätare är inom normalområdet.
5.
Gör ett erbjudande. Efter lära alla fakta om bilen, göra ett erbjudande. Om du behöver finansiering, be återförsäljaren om lånet möjligheter. Många återförsäljare kan få dig lånelöfte för att köpa bilen inom några minuter. Om inte, skriv en check och kör iväg i din nya bil.

Tips och varningar


 • Fråga försäljaren om garantier. Många återförsäljare erbjuder begränsade garantier på begagnade eller pre-ägda fordon.
 • Undvik enskilda försäljare. Även om de kan ha billigare priser, är det mer sannolikt att fordonet kommer att få problem.


 • Relaterade artiklar


  florida nybilsförsäljningen lagar
  hur handeln en motorcykel för bil
  inhemska kontra utländska bilar
  2009 Chevrolet Camaro information
  hur man kan jämföra ny bil information
  frågor att fråga när man köper en begagnad bil från en återförsäljare
  hur du returnerar en begagnad bil i Missouri
  hur man köper bil under återförsäljare faktura
  hur man kan kontrollera historia bil med en registreringsskylt antal
  specifikationer för ett 1988 mustang