hur man hittar ägaren till en bil när titeln är förlorad

hur man hittar ägaren till en bil när titeln är förlorad

När titeln på bilen har förlorat, kan lokalisera ägaren verkar som en svår uppgift. Medan det kan ta lite ben arbete från din sida, är det möjligt att hitta ägaren

Du behöver:.
Registreringsskylt numbersVIN numberMoneyIdentification


en
Skriv ned numret registreringsskylt på fordonet. Noggrant kontrollera siffrorna att vara säker på det finns ingen tillsyn. Titta på toppen av registreringsskylten för att ta reda den stat där det är registrerat.
2.
Skriv ner bilens Fordonets identifieringsnummer. Dessa siffror är etsade i bilens instrumentbräda och är synliga från utsidan. Men om siffrorna inte är synliga är de också på en etikett som fästs på sidopanelen på förarsidan dörr.
3.
Kontakta Auto Check eller CarFax och köpa en fullständig historik rapport av fordonet. Rapporten ger inte adressen till den personen, men namn, registreringsdatum och titel nummer finns tillgängliga. Den genomsnittliga kostnaden för en fullständig historik rapport är $ 29,99.
4.
Registrera titel nummer och besöker din lokala avdelning av motorfordon för att göra en sökning på ägaren. En avgift kan tas ut, beroende på platsen. Av säkerhetsskäl inte alla ägarens information finns tillgänglig, om du var utsatt för en träff och köra eller olaglig försäljning, eller införande av en kvarstad på egendom. Om detta är fallet kommer du att hänvisas till polisen för att få denna information.


Relaterade artiklar


var man kan köpa flotta bilar
hur mycket över faktura bör du betala för bil?
nackdelar med en hybrid
hur man köper en bil på skroten
hur man hittar VIN-nummer med hjälp av numret registreringsskylt
nackdelarna med att köpa en begagnad bil
hur att hyra ett fordon för ett företag
en lista över saker att kolla efter när man köper en begagnad bil
Colorado lagar om överföring av bil titlar
GM specifikationer för 1991 års Cadillac DeVille