hur man förhandla med en bilförsäljare

hur man förhandla med en bilförsäljare

Att köpa en begagnad bil kan vara tidskrävande och stressigt. Det kan vara svårt att veta vilket en bil är rätt för dig, särskilt om bilförsäljare driver dig att köpa en bil du inte är säker på att du vill ha. Lyckligtvis kan du förhandla med en begagnad bil försäljare så att du får en bil till ett rimligt pris

Du behöver:. .
Ägande dokument
Försäkring.


1.
Gör din forskning. Efter att ha fakta att backa upp dig ökar dina chanser för en lyckad förhandling.
2.
Undvik att få knuten till en viss bil, och låt inte om att visa om du gör. Tala om för begagnade bilförsäljare att du är redo att köpa samma dag om ni båda komma överens om priset. Om försäljaren tror du menar allvar och är redo att köpa en bil som samma dag, är han mer benägna att ge dig en rättvis behandling. Förbli lugn, avslappnad och som om du kan gå bort när som helst.
3.
Gör ett erbjudande något lägre än det verkliga marknadsvärdet för bilen. Hålla tyst och vänta på att säljarens svar. Höj ditt erbjudande till det sanna marknadsvärdet om försäljaren gör ett motförslag. Ge inte upp på ditt erbjudande för snabbt. Stig upp och titta på andra bilar om den begagnade bil försäljare måste tala med sin chef. Försök att agera likgiltig, som om du vet att du kommer att få det priset på en annan återförsäljare om försäljaren är ovillig att arbeta med er.
4.
Granska alla papper när du har kommit överens om ett rimligt pris och före undertecknandet. Se den begagnade bilförsäljare har inte lagt på något du inte vill använda, t. ex. en förlängd garanti. Läs återförsälningskontorets villkor för finansiering noga om du går den vägen.

tips och varningar


 • Höj ditt erbjudande i små steg om $ 100 till $ 200.
 • inte agerar orolig eller ängslig. Detta kommer att få dig att verka svag i ögonen på den begagnade bil försäljare och därmed minska risken för att du får ett rättvist pris.


 • Relaterade artiklar


  Nova Scotia skyddsronder krav
  olika hybridmotorer
  hur man tar VIN-nummer för fordon i Kanada
  vad är en doc avgift när man köper en bil?
  Hur får man en titel för en övergiven bil i West Virginia
  hur man köper en bärgad titel
  hur man får tallrikar & registrering för en bil i Pennsylvania
  hur man bygger och pris bilar
  hur man förhandla om ett nytt faktura bilhandlare
  Lexus faq