hur en bil nästan

hur en bil nästan

Designing en bil nästan kan vara nästan lika kul som att gå till en återförsäljare för att hitta bilen av dina drömmar. Virtuella bildesign kan du anpassa din framtid fordon till din exakta specifikationer. De flesta biltillverkare erbjuder på nätet, "Bygg din egen" alternativ som ger dig, den potentiella kunden, möjlighet att designa en bil precis som du vill ha det. Om du vill se vad din bil skulle se ut med en sportig bakspoiler, klicka bara på tillgänglig yttre tillbehör. Om du vill inkludera lädersäten eller trä-grain accenter, söka igenom interiör alternativ. Tillverkaren webbplatser stämmer upp den förväntade kostnaden för din bil och visar ett sammandrag när din virtuella bildesign är klar
1.
Besök en bil tillverkarens webbplats som är specifik för den bil du vill köpa. Till exempel, om du vill köpa en skalbagge, besök Volkswagen webbplats. Om du vill köpa en Explorer finns på Ford webbplats. Navigera på sidan hemsida och söka efter en "Build Your Own" alternativet. När du hittar denna länk, klicka på den för att visa tillgängliga paket för din bil. Välj paket varierar vanligtvis från grundläggande till lyx. Grundläggande paket kan innehålla trasa sittplatser och roll-up-fönster medan en lyx paket kan innehålla lädersäten och en top-of-the-line stereosystem. Välj vilket paket passar dina behov (eller vill) det bästa.
2.
Accessorize utsidan av din virtuella bil. De flesta biltillverkning webbplatser kan du välja färgen färg för ditt fordon tillsammans med funktioner som däckdimension, fälgar, spoilers, kromdetaljer, takräcke, sköldar bugg och bil omfattar. Överväg större däck och finare fälgar för att göra din virtuella bilen ser mer sofistikerade. Välj en bakspoiler för en edgy, sportigt utseende och accenter krom till fånga förbipasserande. En pakethållare eller fel sköld kan vara en bra idé för sportentusiaster som kommer att köra in i bergig terräng för camping, paddling, eller cykling. En bil täcka kan dock vara användbart om din bil kommer att sitta utomhus ofta.
3.
Design på insidan av din virtuella fordon. Välj material och färg på bilens sittplatser först. Matcha den för att passa med en läder-klippta ratt täcka, en trä-grain fordon paket med införandet av en röststyrd navigation system, ett optimalt ljudsystem, uppvärmda säten, omgivande ljus eller Bluetooth-teknik.

4.
Visa din virtuella fordonets sammanfattning. Den sista sidan i ditt fordon skapas kommer att visa en sida som sammanfattar allt som du har lagt till din första bil paketet. Den totala förväntade kostnaden för ditt fordon kommer också att visas. Använd denna information för att uppskatta en månatlig betalning. Många tillverkare webbplatser kommer att be dig om ditt postnummer så att de kan hitta matchningar för just din bil i närheten av din plats. Om tillämpligt, välj "Sök efter Mitt fordon" och leta återförsäljare i ditt område.


Relaterade artiklar


tips om att köpa en ny bil med kontanter
hur man köper en ny bil från hemmet
hur man köper bort leasa bilar på auktion
hur handeln en motorcykel för bil
Bilen shopping på ett enkelt sätt
hur man bygger en egen Chrysler 300
hur du importerar en begagnad lastbil i Kanada
hur man förhandla om ett nytt faktura bilhandlare
specifikationerna i en 2008 Buick Lucerne super
hur man leta efter bil med ett lågt pris