hur du importerar japanska bilar till Kanada

hur du importerar japanska bilar till Kanada

Canada Border Services Agency (CBSA) reglerar importen av bilar till Kanada. Det har strikta krav och gäller tullar och skatter. Flera försäljare av japanska begagnade bilar kan ha möjlighet att hjälpa dig hantera import regler, och du kan hyra en import mäklare om processen verkar alltför komplicerat. Däremot kan du göra det själv
1.
Kontakta CBSA och Transport Canada för att fastställa villkoren för att japanska bilar att komma in Canada. Om en japansk bil inte har byggts för att uppfylla amerikanska eller kanadensiska säkerhetsstandarder, kan du inte ändra det för att följa och du kan inte importera den till Kanada om det inte är minst 15 år gammal, en buss som tillverkats före 1 januari 1971, eller in Canada tillfälligt. (Se referenser 1 och 3)
2.
Hitta en japansk begagnade bilar exportör, och välja en japansk bil som uppfyller kraven CBSA. Japanska begagnade bilhandlare ofta marknad bilar 15 år eller äldre för att kanadensare. Enligt JapaneseUsedCars. Com, äldre begagnade japanska bilar är bra värde eftersom de är billigare och bibehålls generellt bättre än andra fabrikat i samma ålder. (Se referenser 2)
3.
Kontakta exportören och gör ett köpeavtal med den. Vanligtvis skickar det en faktura via fax, som du måste skriva under och skicka tillbaka till Japan. (Se referenser 4)
4.
Skicka betalningen till exportören genom banköverföring. Det kommer fartyget bilen och skicka dig ett bevis på sjöfarten. (Se referenser 4)
5
Fyll i Vehicle Import Form -. Formulär 1-som du får när bilen anländer i Kanada.
6.
betala import bedömningar, inklusive tull, accis och varor och tjänster skatt (GST). Dessa stöd grundas på det pris du betalat för bilen. (Se referenser 1)
7.
Gå igenom provinsiella eller territoriella säkerhetsbesiktning och betala provinsiella eller territoriella skatter när du licens ditt fordon. (Se referenser 1)

tips och varningar


 • Canadian Food Inspection Agency (CFIA) kräver att mark och relaterade substanser som kan bära skadedjur inte finnas i eller på bilen när den importerades, så se till att bilen har tvättats innan den importeras. (Se referenser 1)
 • Om din bil anländer i Kanada och visar sig inte uppfylla de krav som ställs av CBSA och Transport Canada, du måste återexport eller förstöra bilen.


 • Relaterade artiklar


  hur du returnerar en begagnad bil köp
  hur du tar bort ett namn från ett fordon titel
  hur avkoda VIN på Mopar muskel bilar
  hur du ändrar ägandet av en bil
  hur att hyra ett fordon utan pengar ner
  hur du sparar till en bil
  fördelar och nackdelar med att köpa en bil
  hur du importerar japanska bilar till USA
  hur man kan jämföra sedaner
  fordon titel bedrägeri information