hur du begär en kopia titel i delstaten Florida

hur du begär en kopia titel i delstaten Florida

Om du behöver en dubblett av titeln till din Florida fordon, båt eller husbil, kan du ansöka om ett genom ditt län skatteindrivare kontor. I Florida, är titeln tjänster hanteras av Institutionen för Highway Safety och motorfordon (DHSMV), men om du behöver en dubblett titel för ditt fordon, båt eller husbil, måste du lämna in den DHSMV ansökan till din lokala skatt.
1.
Hämta ansökan om duplikat titel från DHSMV webbplats (se Referenser). Denna applikation används för att få dubbla titel för ett motorfordon, en husbil, eller ett fartyg
2
Fyll i ansökan genom att lämna nödvändiga uppgifter om dig. . Bilen, båten eller husbilen, och lienholder, om det finns någon. Bland annat måste du ange ditt namn, gatuadress, e-postadress och telefonnummer, och du måste lämna relevant information om eventuella lienholders. Du är också skyldig att ange märke, modell, år och färg av fordonet, fartyget eller husbilen.
3.
Hitta din lokala Florida tullindrivare kontor genom att gå till DHSMV hemsida (se referenser). Tullindrivare är oberoende organ som utsetts av delstaten Florida, och de hjälper till att reglera byråer som DHSMV. De skatteindrivare ligger vanligtvis i samma kontor som DHSMV.
4.
Skicka in den ifyllda blanketten och $ 75,25 avgift till din lokala skatteindrivare kontor. Du kommer också att krävas för att visa expediten ditt körkort för att bevisa din identitet. Din exemplar titel kommer att skickas med post när din ansökan och utbetalning hanteras.


Relaterade artiklar


Nova Scotia skyddsronder krav
vad är en 5 år Auto Lease?
2008 Chevrolet Impala vs 2009 Chevrolet Impala
hur man kan jämföra milkostnad auto gas
2006 Jeep Liberty renegat information
hur man hittar ett leasingavtal på en Honda
hur man köper bil (utan att bli lurade)
information om en 1998 jaguar xj8
Hur får man en titel för en övergiven bil i West Virginia
fördelar och nackdelar med billeasing