Texas bil auktionsföreskrifterna

Texas bil auktionsföreskrifterna

Texas bil auktioner sälja både löpning och icke-löpande fordon till högstbjudande, och dessa bilar säljs på en som det är grund. Auktioner kommer brukar köra och skur, och de i allmänhet börjar tidigt på morgonen. Anbudsgivarna måste registrera innan början av budgivningen, och det är oftast en förhandsvisning tid antingen höger innan auktionen startar eller dagen innan.

Budgivare Regler

Anbudsgivarna ska vara registrerad hos auktionen företag och har en budgivarens kort att bjuda på någon punkt. Anbudsgivarna ska vara 18 år eller äldre, och att de måste ha en officiell förarbevis eller giltigt ID-kort. En kontant deposition skall lämnas till auktionsfirmor och kontant belopp kommer att variera på auktion. Anbudsgivarna ska betala för sin vinnande bud samma dag som auktionen, och de flesta auktioner kommer att få en kontant eller kredit av en större kreditkortsföretag.

Skatter och avdelning

vinnande bud kan vara föremål för ytterligare avgifter. Om en person, inte en återförsäljare köper en bil, kommer det slutgiltiga budet vanligen omfattas av omsättningsskatt, registreringsavgifter licensavgifter och köparens arvoden. Återförsäljare kommer bara att bli föremål för en köpares avgift. Out-of-state fordon som inte har registrerats i Texas, och de är föremål för Texas inspektion regler. Titlar kommer att registreras i köparens namn. Om en köpare vill registrera det under ett annat namn, kan han bli föremål för en extra avgift.

Auktionsförrättaren

Auktionsförrättaren avgör eventuella tvister fordon inköp. Auktionsförrättare eller personal kan lämna anbud på alla fordon på tomten, och de kan göra detta själva eller av en tredje part budgivare. Budgivare uttalanden sade till auktionisten på auktionen dag kommer att ersätta alla andra avtal eller uttalanden som gjorts tidigare i auktionen. Utauktioneringen Bolaget kan bjuda på bilar eller andra fordon för tredje part, frånvarande budgivare.

Andra Regler

Alla fordon säljs på en som det är grunden utan garanti eller garanti, och de får inte återlämnas mot återbetalning. Vinnande budgivare måste komma tillbaka med sina köpebrevet för att ta bilen bort för partiet, och de måste registrera fordonet att köra den. Vinnande budgivare är ansvariga för att avlägsna fordonet från partiet själva. Auktionsfirmor ansvarar inte för eventuella skador eller saknade delar efter det att fordonet har sålts. Klagomål löses inte på tomten ska skickas till Texas Department of Licensing och förordning.


Relaterade artiklar


hur man köper en bil
hur man hittar tillverkaren dag på en bil
specifikationer för 2002 Toyota Sienna XLE
vad som händer i en bil köpebrevet?
hur man köper en begagnad Lexus
specifikationer på 2002 Lexus IS 300 cabriolet
hur man får ett kontrakt på en Ford esp
hur man genomför en kostnadsfri check bil historia på Irland
Michigans Begagnad bil citron lag
bil betalningsalternativ