2007 toyota corolla garantiinformation

2007 toyota corolla garantiinformation

Garanti bör inte vara det enda övervägandet när du handlar för en bil, men det är en viktig fråga. På många sätt är garantin ännu viktigare när de köper en ny bilmodell år som varit begagnade. I det fallet är det verkligen ett mervärde. Åtminstone en del av fabriksgarantin (mest troligt) är fortfarande giltigt och kan betraktas som ett försäljningsargument av 2007 Corolla. Det är viktigt att förstå att garantin vid köp

grundläggande garanti

Den grundläggande garanti på en 2007 Toyota Corolla varar under de första tre åren eller 36. 000 miles (det som inträffar först). Beroende på körsträcka av fordonet och inköpsdatum, det hända 2007 Corollas är fortfarande under garanti (från och med sommaren 2010). Den grundläggande Garantin täcker precis allt på en bil utom saker som vindrutetorkarblad, luftfilter och andra objekt som har förväntas ersättas som en del av underhållet.

Drivlina Garanti

Drivlinan garanti om 2007 Toyota Corolla är bra för de första fem åren eller 60. 000 miles. Det innebär att (sedan sommaren 2010), om inte bilen har passerat körsträcka varumärket, bör denna del av garantin definitivt vara i kraft. Drivlinan garantin täcker motor, växellåda, axlar, hjul och andra delar som är involverad i fysiskt flytta fordonet. Undantag från denna Ingår förväntas ersättas som slangar och bälten.

Rust Garanti

rost garanti på en 2007 Toyota Corolla är en fem år, obegränsad körsträcka garanti. Även om det heter en rost garanti, omfattar det inte bara någon rost, dock. En rost (kallas ibland "korrosion garanti") garanti skyddar mot full genomrostning. Det innebär ett hål igenom metallen. Ytlig rost omfattas inte av denna typ av garanti.

Andra Garantier

Vissa biltillverkare utbudet andra garantier. Dessa kan bestå av vägassistans och underhåll. Vägassistans liknar täckning som många försäkringar. Det lönar sig för bogsering eller annan hjälp om bilen är avstängd. Gratis underhåll upphäver en tid då saker som oljebyten tillhandahålls utan kostnad för bilägaren. Den 2007 Toyota Corolla är dock inte omfattas av någon av dessa två typer av garantin.

Andra överväganden

Factory garantier gäller som regel från en ägare till en annan. De som vill sälja eller köpa en 2007 Toyota Corolla bör ta den oanvända delen av garantin vid förhandlingarna pris. Dessutom har många människor köper utökade garantier när de köper en bil. Dessa typer av garantier kan variera beroende på det företag som tillhandahåller garantin. Vissa är överförbara, medan andra kan ha undantag.


Relaterade artiklar


hur man hittar tillverkaren dag på en bil
information om en 1998 jaguar xj8
hur man hittar bilvrak & lastbilar till salu
hur man hittar en billig begagnad bil i South Carolina
fordon leasing alternativ
’95 Dodge Neon information
hur man får ut av en ny bil kontrakt
hur man får en begagnad bil rapport historia
hur man ska värdera och jämföra Begagnad bil prestanda
hur man registrerar en bil i Kalifornien, om du är från out-of-state