om leasing en Porsche

om leasing en Porsche

Leasing en Porsche är precis som leasing annat fordon. Du måste göra din forskning innan du beger dig ner till generalagenten. Online är en bra ställe att börja forskning. Kontrollera löpande marknadsvärde, specialerbjudanden hyra och kontanter erbjuder tillbaka hjälper dig att få ett leasingavtal uppgörelse som passar dina behov

online forskning

Börja med att kontrollera webbplatser som http://www. edmunds. com och http://www. cars. com hitta vad andra betalar för samma Porsche du letar efter i ditt område. Edmunds har ett "Vad andra betalar"-fliken. På webbplatsen finns också en lista med incitament, nuvarande pengar faktor (den räntesats som används för hyra) och restvärden som ger dig verktygen när du börjar förhandla.

Dealer Besök

Innan du börjar ber om offerter för ett leasingavtal, ska du bege dig ner till din lokala återförsäljare och ta ett fordon ut på en provtur. Se till att det passar dina behov. Också, medan du är på återförsäljaravtalet, be att få se tillgängliga färger i personer, olika utföranden och alternativ för fordonet. Att se dessa saker i personen och inte på datorskärmen gör stor skillnad och hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut.

Få en offert

Börja ta citat. De flesta återförsäljare webbplatser har en del som gör att du kan begära en offert online. Ta den information som du för närvarande har hämtats från din online forskning och göra den affärsuppgörelse medveten om att du vet pengarna faktor, restvärde och försäljningspris för det specifika fordonet i ditt område. Detta kommer att bidra till att minska den "fram och tillbaka" förhandla mellan dig och säljare.

Välja den bästa citat

Ibland, när du handlar för ett fordon på nätet, är det lägsta antalet inte alltid det bästa citatet. Se till att citatet du fått har alla alternativ och färgkombinationer du ville på din nya Porsche hyresavtalet. Om du är öppen för färger, se till att den har alla de alternativ du vill. Om du är mycket färg-specifika, se till att det har ett minimum av vad du vill på din nya Porsche.

Plocka upp din Porsche

När du har minskat ner det till en specifik Porsche återförsäljare för din nya leasa, ge din säljare ett samtal och gå över allt före att gå ner till återförsäljaravtalet göra allt pappersarbete. Fråga när fordonet kommer att vara redo för dig att göra en slutbesiktning. Har återförsäljaravtalet helt detalj bilen och rengör insidan och utsidan, så att du kan kontrollera Dings, bucklor eller repor före avfärd.


Relaterade artiklar


2000 chevy venture van information
hur man köper en bil, spara pengar, och inte bli lurad
Hur får man en titel för en övergiven bil i West Virginia
hur man stänger affären när man köper en begagnad bil
kan du handla i två bilar för en?
hur man kan jämföra Toyota Camry hybrider Toyota camrys
hur man köper begagnade bilar på nätet (med förtroende)
specifikationerna i en 2008 Buick Lucerne super
hur man överför en titel florida bil med statliga
fordon titel bedrägeri information