om auto lån för personer med fast inkomst

om auto lån för personer med fast inkomst

Personer med en fast inkomst tvingas budget inköp. Bankerna har olika krav för en enskild att avgöra om eller att inte förlänga ett lån. Fasta inkomster kan visa sig vara gynnsamt för utlåning bankerna när kunden gör en anständig och oföränderliga inkomst. De som gör under $ 22. 000 om året kan få svårt att få ett lån

Du behöver:. .
Internet

kredit historia och Betyg

kredit historia och värderingar är av stor hänsyn till en bank för att avgöra om att förlänga dig ett lån. Känn din kredit förväg. Det finns webbplatser som tillåter dig att visa din historik gratis. Tillsammans med din kredit, anser banken också hur länge du har bott i din bostad. Din fasta inkomster i förhållande till din kredit information gör att banken mäta din skuld till tal. Om du har höga saldon på ditt kreditkort och andra roterande delar av kredit, kan du inte få ett godkännande.

Månatlig betalning Krav

Använda skulden i förhållande till inkomsten, mätare banken din förmåga att betala baserat på en procentsats av din inkomst minus räkningar du redan betalar. Du kan inte finansiera ett lån med en $ 400 månatlig betalning på en $ 12,000 per år fast inkomst. När du ansöker om ett lån på en low-end fast inkomst, kan en bank beslutar att den bara kan sträcka dig ett lån som kostar dig mindre än $ 120 A månad, eller ett belopp som banken anser det lämpligt. Detta kan orsaka stora problem medan man handlar. Även om banken kommer låna dig pengar, att hitta ett lån för detta belopp kan krävas betydande pengar ner eller resultera i begränsade valmöjligheter i fordon.

Krav på fordon

Tillsammans med din månatliga betalning begränsningar, kanske du upptäcker att du är förlängd ett lån, men endast om fordonet finansieras följer bankens riktlinjer. Om din fasta inkomst är under $ 20. 000, får banken begära att du väljer en bil med eget kapital i det. Låg inkomst är en risk. Fordonet kan du välja kan ha följande begränsningar eller liknande: Ett fordon mindre än två år gamla och inte mer än 45. 000 miles. Detta är helt i bankens gottfinnande. Dessa på en fast inkomst med en anständig årsinkomst och ett utmärkt kredit värdering bör inte uppleva det här problemet.

Cosigner

Om du har svårt att hitta ett lån eller problem efter bank restriktioner för betalningar och fordon, kan du försöka att hitta en cosigner. En stark cosigner, en med utmärkta kredit och goda inkomster, kommer att resultera i ett lån med låg ränta lån utan begränsningar. Dock bör de på räntemarknaden inte köpa mer än vad som är överkomligt.

Budgetering

Budgetering rekommenderas före shopping för ett lån och en bil om du är på en fast inkomst. Ett räntebärande ändras inte. Se till att du anser att alla dina räkningar. Besluta vad som är tillräckligt billiga för dig varje månad. Överväg gas-och underhållskostnader. Se till att du avgöra om fordonet har en garanti och avgöra vad de underhållskostnader. Bestäm om du har tillräckligt med pengar sparas om fordonet går sönder förutom att betala din månatliga betalning. Om inte, bör du inte köpa en begagnad bil med en hel del miles utan garanti. Köp inte ett fordon med dålig gas körsträcka om du planerar att resa. Beakta alla aspekter av din budget innan du bestämmer vad du har råd.


Relaterade artiklar


framhjulsdrift vs bakhjulet fördelar enhet
hur man köper en begagnad bil i British Columbia
hur man ändrar namnet på ägaren på en bil titel
Fördelarna med att äga en hybrid
hur man avboka en utökad garanti om bilen
hur att köpa en bil från ett uthyrningsföretag
2005 Pontiac G6 gt information
hur du anpassar en bil Lincoln Town
om automatisk bilar
Hur vet jag om jag har en Cadillac CTS 3,2-liters eller en 3,6-liters V6-motor?