hur man talar till en bilförsäljare

hur man talar till en bilförsäljare

Köpa en bil och pratar med en bilförsäljare är något som många fruktar. Om du går bilen shopping veta hur man ska prata med en bilförsäljare du kommer troligen njuta av upplevelsen mer, få ett bättre avtal, och lämnar mycket gladare om ditt köp. Många människor runt om i landet varje dag betala tusentals mer för bilar än de måste. Veta några enkla detaljer om hur man talar till en bilförsäljare kan du spara tiotusentals dollar under din livstid

Du behöver:
blankett TR-720B
. VIN inspektion.


1.
Talk pris och hastighet, inte betalning. Bilförsäljare är utbildade för att förhandla som baseras på en månatlig betalning. Förhandla baseras på betalningen kommer nästan alltid gynna generalagenten. Som köpare bör du veta det exakta priset du betalar för bilen samt skatter, avgifter och ränta. Endast förhandla med dessa siffror eftersom det är mycket lättare för säljare att dölja pålägg när man talar om ersättning.
2.
Undvik att få känslomässiga om köpet. När en bilförsäljare ser du blir upphetsad över att köpa en bil som han vet att du är villig att betala mer för det än om du inte upphetsad. Även om du är riktigt glad om ditt förestående köp inte låta försäljaren vet det.
3.
Shop runt för finansiering. Återförsäljare gör en bra summa pengar från att sälja finansiering till sina kunder. Göra en del forskning på nätet och besök din lokala bank eller kredit unionen för att säkra finansieringen innan du går bilen shopping. Med finansiering lånelöfte ger dig extra ammunition när man pratar med en bilförsäljare.
4.
Ljug inte. Lurar en bilförsäljare kommer aldrig att hjälpa dig få vad du vill. Om du inte vill svara på en fråga helt enkelt säga att du inte är redo att diskutera det ämnet ännu, men inte vilseleder försäljare. Hans jobb är att hjälpa dig att köpa en bil och ditt jobb är att hitta en du gillar och som du har råd. Ligga flyttar aldrig denna process framåt.
5.
Know återförsäljarens bekostnad. Konsumenterna kan få kosta information från ett antal källor på nätet. Ett återförsäljaravtal är sant kostnaderna för inköp av en bil är oftast mycket mindre än den "faktura priset," på grund av återförsäljare incitament och förhalningsrättigheter, vilket är en rabatt producenterna betalar till återförsäljare. Att veta den verkliga partihandel kostnaden för bilen kan du förhandla mer självsäkert.

Tips och varningar


 • Ta med en kompis med dig när du går bilen shopping. En tagg-team strategi kommer att hålla känslorna i schack.


 • Relaterade artiklar


  hur att köpa en bil från ett uthyrningsföretag
  hur man registrerar en bil utan titel
  hur man leta efter bil med ett lågt pris
  hur man köper billiga elbilar
  Hur vet jag vilket år min bil byggdes?
  hur man köper bort leasa bilar på auktion
  specifikationer för en 2004 ford focus
  Lägga till ett namn på en bil titel i Alabama
  hur man ska finansiera en begagnad bil online med dålig kredit
  vad är skillnaden mellan en BMW 750 och en BMW 760?