hur man registrerar en bil i Florida utan en titel

hur man registrerar en bil i Florida utan en titel

I Florida, kan förare inte registrera ett fordon för framförande på väg utan bilens titel. Om du inte har en Florida fordon titel, kan du begära en dubblett titel med ett formulär som tillhandahålls av Florida Department of Highway Safety och motorfordon (DHSMV). När en dubblett titel har utfärdats, kan du registrera ditt fordon. Detta formulär kan också användas för att få en rubrik för ett nyinköpt fordon, om den tidigare ägaren har förlorat den ursprungliga titeln

Du behöver:. .
Social Security Number
Körkortsnummer.
Kreditkort (om förnyad registrering online).


1.
Använd Florida Go-Förnya online elektroniska system för registrering (se Resurser) att förnya ett fordons registrering i Florida, om ingen adress eller ägande krävs förändringar. Detta kommer inte att kräva en titel. Ange ditt personnummer och körkortsnummer och betala registreringsavgifter med ett kreditkort. Visa, MasterCard och American Express accepteras.
2.
Begär en dubblett titel om du inte har en titel. En titel krävs för första gången fordonsregistrering i Florida. Om endera eller båda titeln och registrering saknas eller förloras, ladda ner och fylla i "Ansökan om Duplicate avdelning Certificate" från DHSMV: s webbplats (se Resurser). Lämna in ansökan till ditt lokala DHSMV kontor eller per post till:

Avdelningen för motorfordon
2900 Apalachee Parkway
MS # 72, Neil Kirkman Building
Tallahassee, FL 32. 399
3.
Efter att ha erhållit två exemplar titel, besök din lokala DHSMV kontor för att registrera fordonet. Ta ditt körkort och socialförsäkringskort.
4.
Registrera ett fordon som en kvarstad på sin titel genom att använda Florida Electronic Lien och avdelning System. Vissa långivare fil elektronisk panträtt på fordon titlar när de lån pengar på fordonet. Detta skapar en elektronisk titel för fordonet, vilket eliminerar framtida behovet av certifikat papper titel. Om det finns en elektronisk Lein på din titel, kommer titeln att bli tillgängliga genom Go-Renew-system, och förnyelse kan göras med hjälp av anvisningarna i steg 1.

tips och varningar


 • Titlar kan ibland påskyndas i Florida, och tas emot i så lite som 10 dagar. Kolla med din lokala County skatteindrivare för att se om denna tjänst erbjuds i ditt län.
 • Efter att ha köpt en bil i Florida, ska säljaren lämna in en HSMV 82050, meddelande om försäljning form. Om denna blankett inte lämnats in, har äganderätten till fordonet inte har överförts och köparen kommer inte att kunna få en rubrik.


 • Relaterade artiklar


  top dyraste bilar
  traditionella kontra plug in-hybridbilar
  hur man får dina föräldrar att köpa dig en bil
  hur man hittar bilvrak & lastbilar till salu
  hur man köper en begagnad bil du kan lita på
  hur man hittar en kvarstad innehavare av ett fordon genom vin
  specifikationerna för ett 2000 ford focus SE vagn
  2000 chevy venture van information
  hur man får den föreslagna detaljhandeln värde på bilar
  audi a4 2005 jämfört med 2006