hur man kvalificera sig för en auto lån

hur man kvalificera sig för en auto lån

Vissa tillverkare erbjuder lån direkt genom sina försäljningsställen, men ibland kunderna att hitta det nödvändigt att föra medel från ett finansiellt institut. Normalt är detta fallet när de köper dyrare inhemska fordon eller utländska modeller. Berättigar till en auto lån är inte så komplicerat som processen att få en inteckning, men efter lite sunt förnuft regler kommer att öka dina chanser att få ett godkännande

Du behöver:.
Blankett TR-720B
. VIN inspektionen.


1.
Har ett jobb. Utan bevis på inkomst (dvs skatt dokument, lön Män), inget finansiellt företag kommer att ge dig ett lån, eftersom du inte har några bevis du kan betala tillbaka.
2.
Spara för en ned betalning. De flesta finansiella institut kräver en, men de större man gör det, desto mindre behöver du låna. Kanske som också kommer att sänka räntan.
3.
Betala dina räkningar i tid. En historia om tid betalningar erbjuder försäkran om din pålitlighet. Det motsatta situationen gör antingen en mindre trolig kandidat, eller resulterar i en högre ränta.
4.
Fyll i alla obligatoriska lånet pappersarbete. Detta omfattar fullständiga namn, adress, telefonnummer och personnummer. Företaget kan vanligtvis utföra kreditkontroll på några minuter och lätt avgöra vilken typ av lån som du berättigad.
5.
Välj lånet och villkor som är mest relevanta. Även om din kredit är inte bra, kommer du fortfarande sannolikt att ha alternativ. Du kan låna hela beloppet eller mindre, men aldrig mer.


Relaterade artiklar


2001 Mitsubishi Eclipse information
hur man handlar i en bil med dåliga krediter
hur man får bil titlar i North Carolina
Hur får jag begagnad bil specifikationer?
hur man överför en titel florida bil med statliga
hur man tillbaka en hyrd bil att Chrysler
hur man överför en bil titel i Florida
bil auktionsföreskrifterna
1995 ford explorer information
Tips för att köpa en ny bil i Australien