hur man köper en bil i college

hur man köper en bil i college

När du går på college, kanske du upptäcker att ha friheten att gå vart du vill är spännande. Om du inte vill använda kollektivtrafiken, bilar forskning för att avgöra om du har råd att köpa en. Om du köper en ny bil, måste du komma med en månatlig betalning. Om du inte har ett jobb, köpa en begagnad bil med dina besparingar är ett idealiskt sätt att gå. Att köpa en bil handlar inte bara om att välja fabrikat eller modell, men också om kostnaden

Du behöver:. . .
Budget


1
Bestäm om du har budgeten för en bil. Om du har ett jobb, bestämma hur mycket av din månatliga lönecheck kommer att gå till bilen betalningen. Om du inte arbetar, bestämma hur mycket av ditt sparande kommer att tas upp av det ursprungliga köpet och månatlig försäkrings-eller underhållskostnader.
2.
Forskning inköpskostnaden för din ideala bil . Nya bilar kommer inte att kräva så mycket underhåll som äldre bilar, men kommer att kosta mer i första hand.
3.
Kontrollera din kredit värdering med hjälp av en gratis online bricka. Om du har en bra kredit värdering, kommer du få bättre finansiering priser. Om du har begränsad kredit, kommer din ränta vara högre --- vilket innebär att du kommer att betala mer ränta på en bil än någon med en god kreditvärdighet.
4.
Titta in bilförsäkring alternativ. Läggs till dina föräldrars försäkring är ett billigare alternativ, men du kan få din egen försäkring. På grund av din unga ålder, kommer försäkringspremier vara högre, så håll detta i åtanke när man fastställer budgeten.
5.
Plan för årliga kostnader som byte av olja, registrering och plåt förnyelse. Detta kommer att behöva figurerade i din budget när man köper en bil på en begränsad inkomst medan i college.
6.
Besök bil mycket att kolla in bilar som du gillar, och som ryms inom din budget. Fråga försäljaren på en provtur för att se om ditt val är bekväm att köra. Titta på bilen betyg på Internet, för att se kommentarer från andra som har köpt bilen.
7.
Välj den bil du vill köpa, och underteckna nödvändiga pappersarbetet vid kreditprövning . Du kan behöva en förälder att underteckna med dig, på grund av brist på krediter.


Relaterade artiklar


1989 Honda Prelude prestanda
hur du ändrar ägandet av en bil
information om Carfax
hur man ska finansiera en begagnad bil online med dålig kredit
2007 Honda CRV information
hur man hittar värdet på en bil genom att VIN-nummer
hur man stänger affären när man köper en begagnad bil
hur man ska finansiera en bil från en privat säljare
fordon titel bedrägeri information
hur man köper en begagnad bil för första gången köpare