hur man köper en begagnad bil utan titel

hur man köper en begagnad bil utan titel

Du kan köpa en begagnad bil om säljaren har förlorat eller tappat bort titeln. Dock, du behöver fortfarande att vara försiktig. Att stilla ditt sinne, kan säljaren bekräfta att han äger fordonet med ett aktuellt registreringsbevis kort. Om detta inte är tillgänglig kan en VIN kontroll från institutionen för motorfordon eller län Skatteverket lämna denna information. Härifrån processen att få ditt fordon titel och registrering är måttligt lätt. Oavsett vilken amerikansk stat du bor i, det är bara en fråga om att slutföra vissa Vägverket eller formulär och betala avgifter som krävs.

Du behöver:
Ansökan om Duplicate avdelning form
. Nuvarande fordonsregistrering eller Vin kontroll utskrift.
Nuvarande smog certifikat.
Köpebrevet.
Körkort.


1.
Gå till din lokala avdelning av motorfordon (DMV) eller landstingsskatt kontor med bilen säljaren. Om du inte har säljarens nuvarande fordonsregister, be om en VIN kontroll att skriva ut på sitt fordon. Detta kommer att bekräfta att säljaren är den nuvarande och legitim ägare. Medan du är där, få en kopia av en ansökan om Duplicate Titel och köpebrevet form.
2.
fylla i ansökan om Duplicate titel form med säljaren. Kontrollera att "Registrerad Ägare (s) of Record", "Registrerat Ägare Release of Ownership" och "New registrerade ägare (s)" sektionerna fyllas i. Formuläret kommer också att behöva vara undertecknad och daterad.

3.
Har säljaren fylla i köpebrevet form. Båda måste du underteckna och datera den när den är klar.
4.
Få säljaren att få en smog certifikat för din bil om han inte har gett något för dig. Detta är ett obligatoriskt krav i de flesta amerikanska stater under transaktioner som används bilköp. En smog centrum kan lokaliseras genom Institutionen för konsumentfrågor "Bureau of Automotive Repair. En lokal mekaniker kan också hänvisa dig till en ansedd smog testcenter.
5.
Boka en tid med din lokala avdelning av motorfordon eller län skattekontor. Ta med säljaren och dig själv tillsammans med dubbla titel ansökan, köpebrev, förare licens och smog intyg. Betala erforderlig registrering och fordon avgifter titel. Du kommer att få titeln och registrering kort för din bil inom ett par veckor.

Tips och varningar


 • Om säljaren av fordonet visar en kvarstad innehavare på sitt registrering eller VIN kontroll, behöver han för att få en blankett kvarstad release innan dina papper kan bearbetas på DMV. Kvarstaden frisättning kan erhållas från långivaren. I många amerikanska delstater kan denna blankett måste notarized av notarius publicus.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra milkostnad auto gas
  registreringsskylt lagar i Ontario
  lagar om att returnera en ny bil
  hur man hittar VIN-nummer med hjälp av numret registreringsskylt
  hur man fil för en övergiven bil titel
  stulen bil fakta
  hur man köper en ny bil på Internet med betalkort
  information för en 2008 Pontiac Solstice
  jämförelse att köpa en bil
  hur man köper en ny bil & få det levererat