hur man köper en begagnad bil i Storbritannien

hur man köper en begagnad bil i Storbritannien

Du kan köpa en begagnad bil i Storbritannien (UK) antingen från en automatisk återförsäljare eller en privat ägare. Även om du kanske kan få tag på en billigare bil om du väljer att köpa den från en privat ägare, kommer du inte kunna få bilens garanti. Förutom garanti, köpa från en bilhandlare ger dig den extra fördelen av finansieringsalternativ. Köpa en begagnad bil i Storbritannien är lika svårt som någon annanstans i världen, man måste analysera det allmänna tillståndet för fordonet noga innan du gör köpet, samt kontrollera att alla bilar dokument förblir intakt.
1
Väg dina alternativ om du vill köpa bilen av en privatperson eller ett. återförsäljare.

Om du väljer att köpa från en återförsäljare, anser bekvämligheten av en online-bilhandlare (se avsnittet Resurser för ett par alternativ).

Om du väljer att köpa från en privat ägare, ta en titt på några av online annonser av privatägda bilar (se Resurser avsnitt).
2.
leta efter bilar med låga miltal. Helst bör den bil du överväga att köpa har inte mer än en tidigare ägare. Håll också i minnet att den bil du vill köpa bör ha ett bra andrahandsvärde.
3.
Korta listan minst två eller tre bilar efter att noggrant analysera sin historia och poster. Låt dem kontrolleras av en professionell mekaniker som kommer att kontrollera bilens exteriör, däck, inredning, motor och transmission. Glöm inte att provköra bilen så att du är nöjd med enheten.
4.
Säkra din ekonomi. Om du inte har tillräckligt med pengar för att köpa en begagnad bil, överväga att få ett lån. Till exempel tillåter HSBC mellan u00A3 7. 000 och u00A3 25,000 för bilköp (se avsnittet Referenser).
5.
Köp den bil du valt. Du måste ange ett bevis på en nuvarande försäkring om du väljer att köpa från en automatisk återförsäljare. När du visar din försäkring bevis, försäljaren kommer att ge dig med registrering och registreringsskyltar.


Relaterade artiklar


specifikationerna för en 2001 Honda Prelude sh
Montana Begagnad bil citron lag
Hur man säljer en bil i en New York äganderättsöverföring
2000 nissan Xterra information
fördelarna med att äga en Toyota Prius
hur man köper i auktioner regeringen auto
1995 ford explorer information
hur man förhandla om ett nytt faktura bilhandlare
en inspektion checklista för en bil
hur man kan jämföra kompakt SUV