hur man köper en Golf R32

hur man köper en Golf R32

Volkswagen Golf, även känd som Volkswagen Rabbit i Nordamerika, har funnits sedan 1974, enligt "Car" tidningen. Den ursprungliga stilen i VW Golf var en 3-dörrars halvkombi. År 2002 var Golf R32 introducerades i Europa och fått oväntade popularitet, vilket föranledde Volkswagen att sälja bilen i USA för 2004 års modell. Enligt Volkswagen har Golf R32 Audi TT delar under huven. En 3,2-liters motor, fyrhjulsdrift och de geometriska fjädring

Du behöver:
budget.

Köp

en Golf R32 från en privat säljare


1.
Sök annonser i din lokaltidning för en person som säljer en VW Golf R32. Kontakta den person som säljer VW Golf R32 och ordna att träffas på en offentlig plats så att du kan se bilen.
2.
Se till Golf R32 är i gott skick. Förutom att provköra bilen, har en ansedd mekaniker titt på det och begära en rapport fordon historia från Golf R32 ägare. Edmunds anger Golf R32 är kända för att ha elektriska problem, så se till att kontrollera vindrutetorkare, lampor och elektriska fönsterhissar och lås dörren. Web Wombat rapporterar också att en del Golf R32s är kända för att ha däck som gnugga på bilens kroppen när man går runt några hörn och ojämna ytor.
3.
Betala för Golf R32 med kontanter eller pengar du förvärvats genom en auto lån. En begagnad VW Golf kan kosta så mycket som $ 15. 000 och så lite som $ 750, beroende på år, enligt den Edmunds.

Glöm inte att erhålla titeln (om du betalat för Golf R32 hela) och registrering så att du kan placera bilen i ditt namn genom Institutionen för motorfordon.

Köp en Golf R32 från en Volkswagen återförsäljare


1.
Besök en lokal Volkswagen-återförsäljare och be att få se deras val av VW Golf R32s.

2.
provköra Golf R32s du gillar, speciellt om bilen används eller om du försöker välja mellan att köra en automatisk eller manuell växellåda. Var särskilt uppmärksam på hur Golf R32 känns att gå runt hörn för att kontrollera att hjulen inte skaver mot bilens kaross.
3.
Be att få se en rapport fordon historia om Golf R32 används. Dubbelkolla det att se om det har varit några problem med elsystemet.
4.
Förhandla om priset på bilen. Vispa Bil Försäljare råder dig vet din budget och hålla fast vid det. Sajten säger också räntan på finansiering av en bil är också diskuteras i ett återförsäljaravtal. Enligt Edmunds, kan en ny VW Golf kostar upp till $ 23. 000.
5.
Betala för VW Golf R32 med kontanter eller förvärva en auto lån. Du kan få ett billån via återförsäljare eller få din egen genom bank eller kredit unionen.

tips och varningar


 • Ett fordon historia rapporten anges hur många ägare en bil hade, om bilen har varit i en olycka, hade ram skada, någonsin krockkuddarna löst ut om bilen var en hyra och så vidare. Fordonet historia Rapporten kan även visa en begagnad bil service register.
 • Beat bilförsäljaren föreslår hyra en Golf R32 för en dag om återförsäljare i ditt område inte erbjuder 24-timmars test-enheter.
 • VW Golf R32s är dyrare att reparera än andra Volkswagen, eftersom de innehåller Audi delar.


 • Relaterade artiklar


  Tips för att köpa en ny bil eller annat fordon
  hur man förhandlar med en motorcykel återförsäljare för bästa pris
  symptom på en bil som har vattenskadade
  Hur är bil avskrivningar beräknas?
  hur man kan jämföra små stadsjeepar
  fördelar och nackdelar med billeasing
  vad är en bunden motorfordon titel?
  om 2007 Dodge Caliber
  hur man hittar modeller av bilar med fyrhjulsdrift
  Hur får jag en begagnad bil historia?