hur man jämför den bästa fyradörrars sedaner

hur man jämför den bästa fyradörrars sedaner

Vad har en bil köpare vill i en ny bil är olika för varje förare. De bästa fyra-dörrars sedan för en kan innehålla en början i linje stereosystem, för en annan förare, det är en mjuk gång, och för ännu en annan bilköpare är det bekväma sittplatser och energieffektivitet. Sedanmodeller kommer i många former och storlekar, inklusive sub-kompakt, kompakta, medelstora och full storlek
1.
Skriv ner dina krav på en ny bil. Vilka funktioner frågan till er, och vilka funktioner har någon betydelse? Bryr du mer om bränsleeffektivitet än storleken på bilen? Eller känner du dig mer bekväm i en fullstor suv som rider smidigare? Alla dessa faktorer spelar in i ditt beslut att välja rätt fyradörrars sedan för dina personliga behov.
2.
Sök på webben efter webbplatser bil jämförelse. Dessa inkluderar Cars. com, Edmunds. com och Motor Trend. Dessa pålitliga webbplatser ger forskning om praktiskt taget varje märke och modell bil som finns på marknaden idag och hur de jämför mellan fyra-dörrars sedan-modeller. Var noga med att notera vilka fordon som håller sitt värde bättre. -Toyota, Volkswagen och Honda är alla högst upp på listan
3
Jämför din checklista med personliga krav med forskningen. ni har genomfört. I subcompact sedan kategori, du får högre gas körsträcka men du brukar offra åkkomfort. Dessa inkluderar Smart, Nissan Versa och Chevrolet Aveo. Du får ökad komfort och ett jämnare körning i en kompakt sedan som en Toyota Corolla, Hyundai Elantra, Chevrolet Cobalt eller Honda Civic. I full storlek sedan kategori, kommer du att offra definitivt bränsleekonomi för lyx inklusive läder (och uppvärmd) sittplatser, navigationssystem, multimedia-skärmar, automatisk sätesinställningar, automatisk klimatanläggning och en mycket mjuk gång. Full storlek sedanmodeller inkluderar Lincoln Town Car och Mercury Grand Marquis.
4.
Besök flera handlare att provköra en rad sedanmodeller. Säljaren ska visa dig alla funktioner i bilen inklusive bagageutrymme, kontroller bindestreck och sittplatser. Se till att du har möjlighet att lätt komma i och ur både fram-och baksätet av bilen (särskilt för äldre). Kontrollera om stammen är rymlig nog för bagage och dagligvaror. Fråga om baksätet nedfällbara för större objekt. Sitt i baksätet och kontrollera rymlighet, justera framsätena framåt och bakåt för att säkerställa maximal benutrymme för passagerare. Kontrollera också att se hur många passagerare får plats i baksätet. När det gäller motorns storlek, vissa gillar smidigare en V-6 eller V-8 motor, men en fyrcylindrig motor är mycket billigare och rida i vissa modeller är jämförbar med medelstora eller ens full storlek bilar. Säkerhetsfunktioner bör omfatta bredvid, framför och sidokrockkuddar gardin förutom en hög säkerhet värdering.


Relaterade artiklar


specifikationer för ett 1995 saturn SL1
Montana Begagnad bil citron lag
hur man hittar VIN-nummer med hjälp av numret registreringsskylt
hur man kan kontrollera en begagnad bil av vin
hur man beräknar finansiera priser för en bil
typer av bränslesnåla bilar
hur man kan kontrollera på titeln på en bärgad reparerad bil
Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt
hur man hittar begagnade bilar till salu privatpersoner i Kanada
md fordonssäkerhet kontrollkrav