hur man bygger en bil på internet

hur man bygger en bil på internet

Du kan bygga en ny bil på nätet för att få en uppfattning om prissättning och bil alternativ utan att besöka ett återförsäljaravtal. Varje bilföretag har en hemsida där du kan bygga din bil, besluta om den bästa utföranden och eftermarknad alternativ, och att bedöma en bils totala betalningsförmåga utifrån dina behov. Förutom att bygga din bil, kan du skriva ut de alternativ du önskar, lokalisera fordonet, eller e-post slutresultatet till en återförsäljare så att du kan kontaktas

Du behöver:.
Dator (med Flash kapacitet).
Tillgång till Internet.


1.
Sök efter tillverkarens hemsida på nätet. Du kanske måste mata in landet du handlar i. Bil alternativ och varierar mellan länderna. När du hittar den bil företag du vill, kommer du se en lista över fordon. Du kan klicka på fordonet för att läsa om dess specifikationer, eller leta upp en "bygga det" eller "Bygg din bil" alternativet. Till exempel med hjälp av GM länken nedan (se Resurser), du väljer din bil klicka sedan på "Skapa detta fordon. " Med hjälp av Ford länken, välj din "Vehicle webbplatsen" klickar du på ett fordon, välj "Bygg och priser. "Använda Chrysler länken, klicka på din bil och välj sedan" bygga min egen. "
2.
Klicka på" Jämför fordon "om du är osäker på vilken bil har det alternativ som du vill. Du kan också klicka på olika bilar för att läsa igenom specifikationer, vilka inkluderar motor storlek, bränsleekonomi, bas prissättning och sittplatser.
3.
Fyll i din postnummer, som tillverkare webbplatser ofta kräver denna information för att visa dig incitament och rabatter när fordonet byggnaden är klar. Incitament skiljer hela USA. Välj din nivå för den bil du vill bygga. Du kommer att se en kort beskrivning av varje modell, antingen genom att använda musen för att sväva över trim-nivå, eller genom att klicka på en kryssruta. Tänk på att med varje framsteg i trim-nivå kommer du att lägga till extra alternativ som innehåller någon som du såg i tidigare paket, och priset kommer att öka. Du kan också bli ombedd att välja din sändning på denna punkt.
4.
Klicka på "Fortsätt" eller leta ovanför bygga skärmen eller rutan för att se om en annan flik kommer att finnas tillgängliga. Flikarna ska visa färger, alternativ eller trim. Du bör se MSRP (Tillverkarens rekommenderade priset) förändras när du lägger extra alternativ. Tänk på att detta priset ännu inte innehåller incitament, rabatter eller andra förhandlingar som kommer att äga rum innan de köper bilen.
5.
Fortsätt att gå igenom alternativen, lägga till och ta bort så du ser passform. Vissa alternativ, såsom en taklucka eller lädersäten, kan kräva andra paket eller alternativ som ska läggas till. Till exempel kan du prova att lägga till en taklucka, men märker att du måste lägga till läder och ett avancerat stereosystem också. Detta är inte ovanligt. Du måste bestämma om du vill ha är värt baseras på andra alternativ som du kommer att behöva köpa. Du kanske har möjlighet att lägga till eftermarknad läder på ett fordon utan att behöva köpa det direkt från fabriken, som kommer att spara pengar. Ring din återförsäljare för mer information.
6.
Klicka på översiktssidan när du är genom att lägga till alla önskade alternativ. Du kan föras till denna sida, eller du kan behöva klicka på en flik. När du är klar med att bygga din bil, kan din alternativen ingår att skriva ut din sida för att börja handla, söka återförsäljare inventeringar för bil du har byggt, eller e-posta dina uppgifter till en lokal återförsäljare.

tips och varningar


 • Se om du kan bygga en lägre nivå modell och lägga på de alternativ som du vill ha, snarare än att börja med top-of- the-line-modellen. -Du kanske kan spara tusentals dollar
 • Om du försöker att upptäcka faktura prissättning, se till att du bygger din bil enligt tillverkarens webbplats först att klargöra tillgängliga utföranden och alternativ.


 • Relaterade artiklar


  specifikationer för ett 1994 Nissan Sentra XE
  vad är en dokumentation avgift för att köpa en bil?
  hur man skapar en bil på en webbplats
  1996 Toyota Tacoma information
  Hur får jag en begagnad bil historia?
  hur man kan kontrollera tillståndet och historien om en bil
  specifikationerna för en 2001 Honda Prelude sh
  hur man köper en begagnad Lexus
  I specifikationerna för en 2007 Hummer H3
  hur du anpassar bilar online gratis