åtgärder för att hyra en bil

åtgärder för att hyra en bil

Leasing en bil kan du köra en ny bil men betalar lägre månadskostnad än om du köpt bilen. Det tillåter dig att köra en ny eller nästan ny bil nästan hela tiden. Tänk på det som att hyra en lägenhet
1.
Uppskatta kostnaderna. Titta på marknadsvärdet på det eller de fordon som du föredrar. Sedan uppskatta månatliga betalningar från marknadsvärdet. En online auto lån räknaren kan hjälpa. Tänk på en prisklass som passar din budget. Jag anser inte fordon som uppskattar du inte har råd.
2.
Titta in i nya fordon. Bestäm vad märke, modell, funktioner och färg du föredrar. Få en bra affär på en hyrd bil kräver med viss flexibilitet, men det bör finnas några rekommenderade alternativen i åtanke.
3.
Ring eller maila en rad chefer på lokal återförsäljare. Be om en offert av hyreskontraktet priser på önskad fordon. Registrera varje citat av återförsäljare för att spåra dina alternativ. Detta kommer att ge ett prisintervall för bilen.
4.
Fatta beslut om bilfirma och särskilda fordon att hyra.
5.

Gå till återförsäljaravtalet och provköra bilen. Ta pappersarbete som körkort, bevis på försäkring och aktuella fordonets registreringsbevis.
6.
Förhandla uthyrningspriset. Det är lättare att förhandla när det finns ett överskott av en viss bil än när det bara ett fåtal. Be försäljaren att motsvara lägsta börskursen för fordonet och ringa till andra återförsäljare för att se om någon kommer att erbjuda ett lägre pris.
7.
läsa och skriva under pappersarbete. Läsning är särskilt viktigt att undvika oväntade kostnader för extra objekt som är onödiga eller oönskade. När kontraktet passar alla krav, och inte har oönskade extrafunktioner, underteckna pappersarbete.

Tips och varningar


 • Gap försäkring är viktigt med hyrda fordon. Det gör Facebook för eventuella avgifter att hyresavtalet företaget tillämpar vid olyckor eller när ett fordon blir stulet som en vanlig bil försäkring inte kan omfatta.
 • Var noga med att inte överskrida körsträcka gränser vid hyra av fordon. Den körsträcka gränser kommer att vara i pappersarbete.


 • Relaterade artiklar


  om honda LX 1998
  specifikationer för 2002 Toyota Sienna XLE
  hur man hyra bilar för eget bruk
  hur man får de förlorade titeln till bil i Arizona
  vad är en miljöbil titel?
  specifikationer för 1993 års Honda Prelude
  hur du sparar till en bil
  hur man använder en platta fordon licens för ett fordon historia rapport
  hur man kan räkna skatt på ett hyresavtal bil i New Jersey
  2000 nissan Xterra information