Hur får man en bil om du är pank med dåliga krediter

Hur får man en bil om du är pank med dåliga krediter

I en dålig ekonomi, många människor är utan arbete och bröt. Dessa personer kan ha svårt att få en bil med några pengar, och som har dåliga krediter kan göra det ännu svårare. Lyckligtvis är det inte omöjligt att få en bil om du är pank och har dålig kredit, om du vet var du ska leta för pengarna
1.
Be familjemedlemmar och nära vänner för ett personligt lån. Om du är en pålitlig person som bara föll på hårda tider, är det troligt att någon närstående kommer att vilja att bidra genom att du ett personligt lån som du kan betala tillbaka när du får tillbaka på fötterna. Om du tar ett lån från en släkting eller vän, se till att återbetalningstiden är mycket tydligt anges att undvika tvister ned linjen.
2.
Ta reda på vad din kredit värdering är det. Du kanske tror att din kredit värdering är mycket värre än den faktiskt är. Du kanske upptäcker att även med en poäng i det låga 600s, är det möjligt att få godkänt för en bil lån. Du kan ta reda på vad din kredit värdering är genom att ringa de tre kreditbyråer --- TransUnion, Equifax och Experian --- eller gå till deras webbplatser. Alternativt, kan du registrera dig för en tjänst som ger dig alla tre kreditupplysningar och värdering på en gång, till exempel CreditReport. com.
3.
Försök att säkra ett billån. Använda en online-tjänst som Utlåningen Tree eller E-Lån som skickar dina uppgifter till många långivare samtidigt och skickar dig information om långivare som är beredda att godkänna du är mest tidseffektiva. Vissa långivare är specialiserade på billån för dålig kredit låntagare. Dock vara beredda att betala en hög ränta. Du kan också prova att gå till din lokala bank eller kredit unionen att se om de skulle vara villiga att godkänna du för en bil lån.
4.
Be någon nära dig att cosign på ett billån om du har problem att få godkänt. En förälder eller annan nära släkting kan vara villiga att göra detta för dig. Cosigner bör ha god kredit och inkomst. Se till att låta personen cosigning för du vet att du uppskattar vad de gör och att du kommer att ansvara för att betala tillbaka billån, eftersom de kommer fastna med skulden om du standard på det.

5.
Besök din lokala bilskroten om allt annat misslyckas. Många människor rädda bilar från skräp varv som samtidigt inte i ganska form, kan göras användbara igen med vissa armbåge fett. Detta är ett bra alternativ om du är mekaniskt benägna, för annars kommer du förmodligen att behöva punga ut en hel del pengar att göra en skräp varvet bil användbara.


Relaterade artiklar


hur man hittar rätt bil för min familj
hur man kan kontrollera fordonet alternativ genom att vin
specifikationer för ett 1991 Jaguar XJ6
1994 chevy nyck information
hur man stänger affären när man köper en begagnad bil
hur man köper begagnade bilar till salu av ägaren
hur man överför en bil titel i Nemaha län, Kansas
hur man ändrar en bil titel i Washington
litet företag fördelar med leasing fordon
specifikationer på 1988 års Mustang GT