Hur får man en titel för en övergiven bil i West Virginia

Hur får man en titel för en övergiven bil i West Virginia

När ett fordon har varit oanvänd i över fem dagar på öppna offentlig eller privat egendom i West Virginia utan tillåtelse det anses vara övergiven. Ett fordon kan också klassificeras som övergavs efter tre dagar om den finns kvar på privat egendom utan tillstånd av fastighetsägaren. Efter ett fordon har övergivits det är möjligt för en annan person att erhålla titeln om de uppfyller etablerade lagar
1.
Kontakta närmaste lokala brottsbekämpande organ när det gäller övergivna fordonet efter inspelningen dess nummer registreringsskylt och fordonets chassinummer. En brottsbekämpande agent kommer att återhämta sig i fordonet. Om det är på privat egendom och den enskilda anmälan till brottsbekämpande organ är inte fastighetsägaren sedan fastighetsägaren kommer att ges 30 dagar innan fordonet tas bort.
2.
Vänta det brottsbekämpande organ att avsluta anmälningsförfarandet. West Virginia rättsvårdande myndigheter är skyldiga att lokalisera den senast kända fordonets ägare och alla lienholders. De rättsvårdande myndigheterna kommer att meddela alla berörda parter inom sju dagar att få tillbaka fordonet med hjälp av registrerade eller certifierade post. Under denna tid bör du ringa det organ som återvinns fordonet att hålla reda på statusen på fordonet. Den lienholders och fordonets ägare har 10 dagar på sig att svara på meddelandet. West Virginia Avdelningen för trafik kommer också att kontaktas om ingen fordonsägare svara innan det brottsbekämpande organ förfogar över fordonet.
3.
köp av fordonet på auktion. West Virginia lag kräver att alla fordon skall säljas på auktion eller till ett godkänt bärgning gård. När fordonet köps de brottsbekämpande myndigheterna kommer att utfärda ett kvitto till köparen som ger den nya ägaren rätt att titeln fria och klara av alla panträtter.
4.
Ansök om titeln på en av West Virginia, Sektionen för motorfordon regionala kontor. Som av april 2010 en 5 procent textning omsättningsskatt och $ 10 titel avgift kommer att krävas vid tidpunkten för ansökan. Om en ny registreringsskylt behövs en $ 30 registreringsavgift kommer också att debiteras. Efter att ansökan behandlas titeln kommer att skickas till dig inom 10 arbetsdagar.


Relaterade artiklar


återförsäljare och begagnade bilar citron lagar
lagar om att returnera en ny bil
vad är negativt eget kapital på ett billån?
hur man köper en begagnad jetta
en lista över saker att kolla efter när man köper en begagnad bil
1996 Pontiac Grand Prix specifikationer
hur man hyra en Ford Focus
hur man byter en titel i en bil
hur man kan kontrollera en begagnad bil av vin
vad är en bärgas titel?