om 2006 Volkswagen Beetle

om 2006 Volkswagen Beetle

Producerats sedan 1930-talet blev Volkswagen Beetle en av de mest populära personbilar i världen, särskilt känd för sitt unika runda utseende. Under en kort period på 1990-talet, upphörde Volkswagen produktion. Den tyska biltillverkaren dock återuppstod det som "Nya Beetle" 1998, med ett konvertibelt infördes 2003 att ansluta sig till den klassiska stilen coupe kropp. 2006 års New Beetle är en av de förlagor år poster i denna reinkarnation, känd för att symbolisera en viktig punkt av förfining för den populära ekonomin bilen.

trim

Fram till 2005 var de främsta trim för Beetle GL, GLS och GLX. Med 2006 års New Beetle, dock var de trimmar skrotas för att ge plats för följande, i den ordning de dominans: 2. 5L, 2. 5L PZEV, TDI, 2. 5L Cabriolet och 2. 5L PZEV Cabriolet. TDI-en förkortning för "turboladdade direktinsprutade"-betecknas Beetle trim med Volkswagens dieselmotorer samtidigt PZEV-"Ofullständiga nollutsläpp Vehicle"-stod för fordon utan utsläpp genom avdunstning från bränslesystem.

Andra ändringar

Förutom trim verktygsutrustning införde Volkswagen en helt ny 2,5-liters 150-hästkrafter fem-cylindrig motor, en elektronisk stabiliseringsprogram för bromsassistans som standard, reviderade den främre stötfångaren, gjorde hjulhus skarpare, slimmades främre blinkers och gav strålkastare mer av en oval form. Den biltillverkare uppdaterade även den enda bezel instrumentpanelen inne i fordonet, som innehöll en hastighetsmätare, varvräknare, bränslemätare och LCD-skärm.

första generationen eller andra generationen?

2006 Volkswagen New Beetle i allmänhet anses tillhöra den första generationen av produktionen för fordonet, med den andra generationen beräknas börja på 2011. Denna post dock fått tillräckligt stora förändringar och tillägg för vissa människor att faktiskt betrakta det som det premiär för den andra generationen snarare än en ren vidareutveckling av den första

Reception

2006 Volkswagen New Beetle -. Och faktiskt tidigare poster av första generationen-verkade under en tid av förnyat intresse för den tidiga inkarnation av fordonet med dess äggformad design. Det var dock inte tillräckligt, för att generera betydande försäljning. Det är också hjälpte inte att den 06 Beetle, liksom sina föregångare, var inte en föreställning trogen, och bil redaktörer konstaterade att det inte var så funktionellt som andra fordon i ekonomin bilen kategorin.

Pris

Den ursprungliga tillverkarens pris för 2. 5L och 2. 5L PZEV trim av 2006 års Volkswagen Beetle var $ 17. 180, medan den 2. 5L Cabriolet och 2. 5L PZEV Cabriolet trimmar var $ 22. 120. TDI var något högre än 2. 5L trim, med en MSRP av $ 18. 390. Från och med 2010 uppskattningar Kelley Blue Book intervallet priset värdet av ག Beetle på runt $ 12. 000 till $ 14. 000.


Relaterade artiklar


Bästa Begagnat vs förlängd garanti
hur man köper bil under återförsäljare faktura
hur man spåra en fordonsägare
hur man köper en ny bil på Internet med betalkort
hur man hittar modeller av bilar med fyrhjulsdrift
hur man överför en bil titel i British Columbia
florida fordon titel information
Hur får jag en begagnad bil historia?
hur man registrerar en bil i Kanada
diesel vs gas för en lätt lastbil