hur man ska finansiera en begagnad bil med en handel med

hur man ska finansiera en begagnad bil med en handel med

Finansiering av en begagnad bil med ett inbyte är en enkel process, även om du är skyldig pengar på fordonet du vill handla i. Handel i ett fordon är ett förhandlingsprocess som bör hållas åtskilda från de "nya" bil köp. Du måste förhandla om båda. Om du är skyldig pengar på dina inbyte, bör du förse återförsäljaren med den finansiella institutionen så att han kan avgöra din payoff information, inklusive ränta och övernattning payoff adress

Du behöver:
Titel för inbyte .
Lien release för handel (om tillämpligt).


1.
Skaffa lånelöfte så att du kan börja handla för din nya eller begagnade bil till en återförsäljare som accepterar inbyten. Beroende på din kredit, kommer du vara godkänd för ett antal belopp och ett lån till värde (LTV) förhållande. Det totala beloppet du kan finansiera beror på din kredit värdering. Du kanske kan finansiera 120 procent eller mer av fordonets värde. Detta gör att du kan finansiera skatter, avgifter och extra pengar som betalas på en handel om handel fordonet har förlorat kapital och du fortfarande är skyldig på den.
2.
Använd din återförsäljare för finansiering om du inte finansiera på egen hand. Dealern kommer att använda en finansinstitut som också kommer att överväga LTV nyckeltal baserade på kredit. Människor med låg kredit värderingar kanske inte kan finansiera utan att sätta ner pengar. Du kanske kan täcka detta belopp med din inbyte eller måste sätta ner pengar för att täcka extra pengar som betalas utöver handeln i beloppet.
3.
Forskning och bedöma värdet av ditt fordon, grundad på andrahandsvärde. Även om återförsäljaren avgör vad fordonet är värt, kan du förhandla baserat på populära webbplatser bil bedömning eller böcker så att du kan fastställa ett rimligt andrahandsvärde. Återförsäljaren bör kunna förklara för er varför din bil är värd mindre än du har räknat igenom din forskning eller hon kan även erbjuda dig mer pengar för handeln om bilen är välskött.
4.

Hitta din begagnade bil och förhandla priser. Bestäm detaljhandeln fordonets värde du vill köpa genom samma bedömning webbplatser eller böcker som bestämmer värdet. När du har bestämt värdet av handeln i och för ditt nya inköp, bör du presenteras med dollar belopp som kommer att finansieras.
5.
Samla pappersarbete för ditt fordon som kommer att handlas på en gång termer behagligt. Du måste ange återförsäljare med en titel och en kvarstad release, om tillämpligt. Du kommer att underteckna texten över så att återförsäljaren blir ny ägare. Gå pappersarbete för det fordon du köper, inklusive kontrakt och Institutionen för motorfordon former. Du kommer att lämna din handel-in bakom och köra iväg i din nya bil när pappersarbetet är klart.

Tips och varningar


 • Innan ett fordon till återförsäljaren för bedömning, se till att den är ren och presentabel för att få en bra andrahandsvärde.
 • Medan du gör forskning om fordon värden ihåg att det finns tre typer av fordon värden:. Detaljhandel, privata försäljning och inbyte, även känd som grossist belopp
 • Det är bäst att hitta finansiering i förväg, så att du vet vad du har godkänts för och vad din betalning kommer att bli. Om du är skyldig pengar på din handel, kommer du veta om du har att lägga pengar i eller inte.


 • Relaterade artiklar


  information om att köpa en ny bil
  Vad är miljöbilspremien?
  hur du importerar japanska bilar till USA
  frågor att fråga när man köper en begagnad bil från en återförsäljare
  2003 Jeep Wrangler specifikationer
  Vad händer om en ny bil har en defekt & inte inspekteras innan leverans?
  hur man bestämmer hur många dagar du har att återvända en ny bil
  hur man ändrar en bil titel i Washington
  specifikationer för en 1996 Mitsubishi Eclipse rs
  hur man får ut av en ny bil kontrakt