hur man köper en ny bil på Internet med betalkort

hur man köper en ny bil på Internet med betalkort

Köpa en ny bil på Internet med betalkort kan bli en kamp, eftersom många återförsäljare inte tycker om att bearbeta stora kreditkortsbetalningar, eftersom de måste betala en handlare avgift för att slutföra försäljningen. Men vissa återförsäljare erkänna att kunniga kunder föredrar att sätta en ny bil på ett betalkort för att få fördelar som bonus pengar tillbaka och frequent flyer miles. Som ett resultat är att många återförsäljare tillmötesgående mycket när man arbetar med kunder som vill köpa nya bilar via betalkort
1.
Hitta rätt bil genom att forska tillverkaren webbplatser eller online-tjänster som AutoTrader, Ebay och bilar . com. Alternativt kan du besöka återförsäljare att se och provköra bilar för att begränsa ditt val. Även om du besöker en återförsäljare, behöver du inte känner sig tvungen att köpa från samma återförsäljare.
2.
Begär prisuppgifter på nätet. De flesta återförsäljare använder ett särskilt Internet försäljningschef, som också kan vara manager i flottan försäljningsavdelningen. Deras lön plan gåvor sannolikt en hög försäljningsvolym snarare än betydande vinst på varje försäljning. Det bästa sättet att begära prisuppgifter är att använda en sökmotor för att hitta webbplatser lokala återförsäljare. De flesta återförsäljare har en "Quick Citat" form som kan användas begära en offert. Du bör kontakta flera lokala återförsäljare så att du kan jämföra priser för att få bäst valuta.
3.
Jämför prisuppgifter. Som prisuppgifter börjar anlända, skriva ut eller ordna dem i din inkorg. Se till att alla citat är för liknande fordon, och att ingen återförsäljaravtalet försökt till "låg-ball" deras erbjudande genom att citera ett fordon utan möjlighet paket.
4.
Fråga om kreditkort. När du har fastställt det bästa priset erbjudanden på din bil val, kontakta Internet försäljningschef via telefon eller e-post. Många Internet-försäljning specialister ta telefonsamtal både dag och natt, så kontakta dem när du har tid.
5.
Review sina svar. Vissa återförsäljare har en policy kreditkort på plats, som begränsar det antal köpare kan sätta på en betalkort till ett fast belopp dollar, ofta $ 5. 000. Men om ett återförsäljaravtal erbjuder sig att låta dig ladda hela beloppet, låt de andra Internet chefer vet, du kan få återförsäljarna att bjuda mot varandra för att förtjäna ditt företag betalkort. Vissa återförsäljare tillåta en betalkort som skall användas för hela beloppet, så länge det är pre-godkänd av ägaren eller Chief Financial Officer.
6.
slutföra transaktionen. När du håller på att använda kreditkort, be om en köpares beställning med uppgifter om bilen du tänker köpa. Gå köparens beställning och faxa det till generalagenten. Därefter kallar återförsäljaravtalet och ge dem din kreditkortsinformation. De kommer att faxa dig ett kvitto på det belopp som släpps ut på betalkort. Du kan nu ordna frakt detaljer med återförsäljaravtalet eller låta hämta bilen vid en gemensamt lämplig tidpunkt.


Relaterade artiklar


hur en fyrväxlad låda fungerar
hur man får en begagnad bil rapport historia
kostnaderna för att hyra vs köpa en bil
specifikationer för en 1997 Dodge RAM 3500 4x4 8,0 liters V-10
hur man köper bil (utan att bli lurade)
florida fordon titel information
de tio bilar för tonåringar
hur man kan jämföra bränsleförbrukningen i små bilar
hur man skaffar ett ägarbyte blankett för en bil
2002 Chevrolet Trailblazer faktablad