hur man köper bil under återförsäljare faktura

hur man köper bil under återförsäljare faktura

Många bilköpare inser inte att en återförsäljare faktura inte återspeglar den verkliga kostnaden för ett nytt fordon. Den ger en baslinje, men andra faktorer som en förhalningsrättigheter som är falsad till återförsäljaren av tillverkaren och särskilda incitament att få ner det faktiska priset. Detta innebär att det är ibland möjligt att köpa en bil under återförsäljaren fakturan pris, enligt Philip Reed av Edmunds fordonsindustrin webbplats. Säljaren gör fortfarande en vinst och köparen får en hel del
1. .
Välj en långsam sålda bilmodell att köpa. Återförsäljare behöver inte ge bra återförsäljare på bilar som flyger utanför partiet. De är mycket mer villiga att förhandla om modeller som samlar damm medan andra fordon rör sig i bra mängder. Du kan räkna ut vilka bilar är inte särskilt populära genom att läsa biltidningar och webbplatser och söka inventeringar återförsäljare online.
2.
Beräkna grundläggande återförsäljaren fakturan pris. Detta är lätt gjort på en webbplats som Kelley Blue Book eller Edmunds. Dessa webbplatser tillhandahålla automatiserade verktyg som låter dig välja specifika bilar och alternativ. Skriva ut alla uppgifter och placeras i en mapp du kan ta med generalagenten. Många webbplatser kommer också att ge dig förhalnings, och belopp tillverkaren betalar tillbaka till återförsäljaren, vilket minskar den verkliga kostnaden för bilen, enligt Autotroplis bil-köpa plats.
3.

Välj en låg omsättning period för att handla bilen. Semesterperioden är bäst eftersom de flesta är att fokusera på gåva köpa istället för att ta på bil skuld. Handla under de två sista dagarna i månaden för extra effekt, Peter Humleker, författare till "bilköp Scams, auto återförsäljare Executive" bryter Code of Silence ", rekommenderar. Försäljaren eller återförsäljare kan försöka göra en kvot för att tjäna speciella incitament . Det kommer att göra dem mer benägna att acceptera lägre vinster så att de kan nå en försäljning mål eller monetära tilldelning.
4.
reda på vad andra bilköpare betalar för samma typ av fordon i din omedelbara närhet. Det finns ofta rapporter om Edmunds online-forum eller på hemsidor ägnas särskild biltillverkare. Du vet att du har en bra chans om du hittar andra människor som betalar nedan faktura hos din lokala återförsäljare. Detta kommer också att hjälpa dig att bestämma hur mycket att erbjuda under fakturabeloppet.
5.
Välj ett återförsäljaravtal där du vill starta inköpsprocessen. De flesta återförsäljare lägga sina lager på nätet. Det bästa är att välja plats med det högsta antalet valda fordonet. En förköpte återförsäljare är ofta mer ivriga att bli av med bilarna.
6.
Lägg ut ditt erbjudande och inte ur fläcken. Bil säljare är vana vid och tillbaka förhandlingarna. De kan försöka få dig att känna att du har gjort ett löjligt lågt anbud. Håll dig till dina nummer och låta dem veta att du är säker i din forskning. Gå ut om de påtryckningar dig att öka ditt erbjudande, råd Reed. Du kan enkelt gå till en annan återförsäljare, eller komma tillbaka en annan dag, men du kanske upptäcker att de kommer att acceptera ditt pris när de ser att du är villig att lämna.

Tips och varningar


 • Låt inte en säljare att manipulera dig in i förhandlingar på grundval av månatliga betalningar snarare än det faktiska priset på bilen. Detta är ett vanligt trick för att göra ett högre pris mer tilltalande genom att ange det som ett belopp att betala. Insistera du kommer att hantera finansieringen separat när du har fast på kostnaden för fordonet.


 • Relaterade artiklar


  hur man blir en utbildad köpare
  hur man köper en bil som köptes på auktion
  Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?
  hur man får en helt gratis rapport bil vin
  Hur finner ni ut finance april när man köper en bil?
  steg för att köpa en ny bil
  vad som gör en bil säkert?
  Hur får man en gratis Carfax rapport fordon historia
  hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ
  hur man byter en titel i en bil