hur man handlar i en bil som är på ett hyresavtal

hur man handlar i en bil som är på ett hyresavtal

Handel i en bil på ett hyresavtal mot en ny eller begagnad bil är möjligt om du betalar förtida uppsägning belopp på hyresavtalet. För de flesta auto leasing är det förtida upphörande belopp motsvarande summan av alla återstående betalningar, plus ett arrende-end disposition avgift. Beroende på hur många månader har gått på hyreskontraktet, kan det vara kostsamt att ta sig ur ett hyresavtal i förtid. Om du är osäker på din förtida upphörande belopp, kontakta leasing bolag noterat på ditt kontrakt
1.
Ring din finansbolag eller logga in på online kundservice verktyg för att få förtida uppsägning beloppet. Beloppet kommer att brant om du bara in ett leasingavtal, du måste betala alla återstående betalningar att säga upp hyresavtalet
2
Besök lokala återförsäljare. . . Besök lokala återförsäljare eller kontakta dem på Internet för att diskutera den typ av fordon du vill ersätta din bil hyresavtal. När man talar med en säljare, känner mig inte skyldig att informera honom om att du har kvar leasingavgifter som skall betalas.
3.
Diskutera månatliga betalningar. Så småningom kommer du att behöva diskutera månatliga betalningar på din nya bil när på generalagenten. När du hittar rätt bil och är redo att diskutera de månatliga betalningarna nödvändigt att ersätta din bil leasingavtal, ska du meddela säljaren av de återstående leasingavgifter. De kommer att kunna faktorn förtida uppsägning beloppet till din månatliga betalningar.
4.
Få överenskommelser skriftligt. Om återförsäljare lovar att betala förtida uppsägning beloppet på ditt hyreskontrakt, få det skriftligt på köparens syfte att detaljerna din transaktion. Också ha återförsäljare ring din leasingföretaget att verifiera payoff beloppet. Detta säkerställer förtida uppsägning beloppet betalas i sin helhet.

Om du betalar det förtida uppsägning beloppet på egen hand, se till att kontakta leasingföretaget, som en separat postadress kan användas för konton betalats i sin helhet.
5.
Kontrollera med långivaren. Flera veckor efter att du plocka upp din nya bil, kontakta leasingbolaget genom vilken din hyresavtal arrangerades för att kontrollera att det förtida upphörandet beloppet togs emot.

tips och varningar


 • Få alla löften skriftligt från generalagenten. annars kommer du att hållas ansvarig för obetalda förtida uppsägning belopp


 • Relaterade artiklar


  hur man avboka en utökad garanti om bilen
  krävs för att köpa en bil i North Carolina
  hur man köper din son eller dotter första bil: tips och råd till föräldrar
  hur man köper en Lincoln limousine
  Hur beställa en bil från Mazda fabrik
  vad är skillnaden mellan en BMW 750 och en BMW 760?
  hur att köpa en bil från ett uthyrningsföretag
  2005 Pontiac G6 gt information
  hur man använder en platta fordon licens för ett fordon historia rapport
  hur man hittar värdet på en bil genom att VIN-nummer