hur man förhandla om ett nytt faktura bilhandlare

hur man förhandla om ett nytt faktura bilhandlare

Många människor är framgångsrika i att förhandla fakturan pris för en ny bil. Nycklarna till att förhandla forskar priser, kontakta återförsäljare, att vara vänlig till återförsäljaren du arbetar med och är redo att köpa. Tänk på att fakturan prissättning kan nås genom att bland annat nuvarande incitamenten eller rabatter, så se till att bestämma om detta acceptabel för dig, eller om du hellre vill förhandla med faktura innan de får något avdrag

Du behöver:
Dator med internet.
E-post.
Skrivare.

Forskning, Shop och Förhandla


1.
Använd populära internet prissättning guider för att avgöra vad fakturan priset är på fordonet du vill. Du kommer att finna att många återförsäljare inte för den billigaste modellen och du måste räkna möjligheter i priset på fordonet för noggrannhet. Har guiden skrivas ut och redo att visa återförsäljare för förhandlingarna.
2.
Leta flera återförsäljare i ditt område som har den bil du vill ha. Skicka e-post till Internet departementet varje återförsäljare och erbjuder ett "köp-nu" pris. På detta sätt kommer du att ha backup om din lokala återförsäljare inte uppfyller ditt pris. Du bör vara öppen för färger eller optioner --- om en återförsäljare att köpa eller hitta en specifik bil för dig att det skulle kunna kosta mer pengar. Återförsäljare kommer sannolikt överens om att dina villkor om fordonet finns i lager. Bestäm hur långt bort du kommer att köra till rätt pris, och vara beredda att göra det.
3.
Bibehålla vänlighet under tiden du är på generalagenten. Bad attityder kommer inte att hjälpa dig att få bästa pris. Återförsäljare känner ofta att en olycklig kund, eller en som är svårt, kommer att vara ett problem på lång sikt och de kan besluta att inte sälja dig bilen till ett förhandlat pris, i hopp om att ni kommer att lämna. Var vänlig till alla. Be att möta försäljningschef och presentera dig själv, som säljchefen är den ultimata beslutsfattaren.
4.
Efter provkörning av fordonet, låt säljaren veta att du skulle vilja köpa bilen den dagen, om han kommer att möta ditt pris. Visa honom din kopia av fakturan och erbjuda det pris du vill betala. Återförsäljare kan ha en annan faktura än vad du har, baserat på särskilda alternativ, och när du visar din faktura, be att få se deras. Din säljare kan presentera en annan faktura belopp än din, och om han gör ska du be honom att förklara skillnaderna.
5.
Förhandla med återförsäljaren. Du kanske tycker att eftersom du är redo att köpa bilen den dagen, kan din återförsäljare omedelbart överens. Om han inte kan nå ditt pris, säg att du kommer att vara i kontakt. När du kontaktar andra återförsäljare kan du använda det pris som denna återförsäljare erbjuds du som verktyg för shopping. Återförsäljare kommer att konkurrera med varandra.

Tips och varningar


 • Var beredd på att gå ut av återförsäljaren fartyget om dina villkor inte är uppfyllda.
 • Du bör vänta till slutet av månaden för att göra er förhandlingsposition. Återförsäljare vill sälja bilar för att möta kvoter som löper fram till slutet av månaden. Du är mer benägna att få ett erbjudande just nu.
 • Använd Internet säljare du kontaktas under shopping som din kontakt för generalagenten om du kommer att fortsätta att handla.
 • Du får erbjudas rabatter och incitament att faktiskt höja priset nedan fakturan. Avgöra om detta är tillräckligt bra eller om du vill rabatterna att lossna av fakturan i stället för MSRP (tidigare pris).
 • Tänk återförsäljare fördelar om du är nära i pris. Vissa återförsäljare kan erbjuda livstids garanti. Överväga fördelarna med varje återförsäljare när man överväger priset.


 • Relaterade artiklar


  symptom på en bil som har vattenskadade
  ’95 Dodge Neon information
  hur du anpassar en bil Lincoln Town
  hur man kan jämföra den gas körsträcka av små lastbilar
  hur man titel & registrera ett fordon som har köpts ut av statliga
  Hur får jag en titel för en namnlös fordon?
  hur man köper en bil i Frankrike
  hur du köper en New York-taxi
  specifikationer för ett 1988 mustang
  information om en 1998 jaguar xj8