Hur får jag begagnad bil specifikationer?

Hur får jag begagnad bil specifikationer?

Oavsett om du vill veta mer om en begagnad bil innan man köper det eller är intresserad av att sälja din bil kan du hitta användbar information på Edmunds. com. Den Edmunds webbplats ger specifikationer på begagnade bilar för att hjälpa köpare och säljare ska bedöma värdet på ett fordon. Det är mer korrekt än den ofta citerade Kelley Blue Book för att fastställa lämpliga priser, eftersom det anges vad en begagnad bil faktiskt såldes för snarare än vad den borde teoretiskt sälja för

Du behöver:.
Dator med Internetuppkoppling.


1.
Skriv "www. edmunds. com" i adressfältet i din webbläsare. Tryck på "Enter" på tangentbordet för att öppna webbplatsen.
2.
Klicka på bilden som mest liknar den begagnade bil du letar efter. Notera form och antal dörrar på bilen.
3.
Klicka storlek kategori som bäst beskriver bilen. Uppskatta nu, men du kanske måste återvända till det här steget om du väljer fel.
4.
Klicka året när bilen gjordes. Val span de senaste 20 åren och med 2010, så att du bara kan slutföra denna process om bilen gjorts inom denna tid.
5.
Klicka på den första rullgardinsmenyn till höger på sidan och klicka märke på bilen för att välja det. Välj modell av bilen genom att upprepa detta med den andra rullgardinsmenyn.
6.
Klicka på "Tillbaka" knappen i din webbläsare för att återgå till sidan i steg 3 om Bilen du letar efter visas inte. Upprepa steg 3 till 5 tills bilen visas på sidan.
7.
Begränsa din sökning genom att klicka på "automatisk" eller "manuell" i menyn till vänster på sidan för att ange vilken typ av växellåda bilen har. Klicka stil av bilen på listan i mitten av sidan, notera att antalet dörrar om det finns flera listor.
8.
Klicka på länkarna till vänster meny sidan för att visa specifikationer du vill se. Den "Priser i ditt område" länken är förvald.

Tips och varningar


 • Om bilen gjordes före 1990, klicka på länken nedan standard listan över år styrker att detta är fallet. Ett annat fönster öppnas och du ombeds att ange göra av bilen och ditt postnummer för den beräknade specifikationer för bilen baserat på listor i ditt område.


 • Relaterade artiklar


  hur man beräknar bil hyra restvärden
  hur man köper bort leasa bilar på auktion
  traditionella kontra plug in-hybridbilar
  Kalifornien citron lag informationen
  hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ
  information om en 1999 Toyota Camry le 4-cylindrig
  hur man kan minska avgifterna när du köper en pre-certifierad bil
  specifikationer för en 1997 Dodge RAM 3500 4x4 8,0 liters V-10
  Fakta om Saturnus bilar
  hur man får grossistledet värdet av ett fordon