specifikationer för ett 1994 Nissan Sentra XE

specifikationer för ett 1994 Nissan Sentra XE

1994 års Nissan Sentra XE är en av de förlagor år poster av Nissan Sentra, en tidigare kompakt bil från Nissan Motors som har vuxit i storlek under åren. XE-suffixet symboliserar dess status över basen E och under lyx-märkta LE, sportig SE och top-of-the-line GXE. 1994 års Sentra XE finns i två kroppstyper: sedan och coupé

motor, växellåda och Fuel Economy

1994 Nissan Sentra XE har en 1,6-liters 108-hästkrafter, fyrcylindrig motor. En femväxlad manuell överväxel är standard överföring, även om fyrväxlad automatlåda är en populärt val. Medan 1994 Sentra XE: s med automatisk växellåda har en bränsleekonomi 26/35 mpg, de med manuell växellåda har en bränsleekonomi 29/38 mpg.

Säkerhetsfunktioner

1994 Nissan Sentra XE är praktiskt taget bara i termer av säkerhetsfunktioner. Det finns inte i den grundläggande säkerhetsfunktioner som krockkuddar och makt dörrlås, än mindre andra gillar antispinn, fordon stöldskydd, fjärrstyrning och ABS-bromsar.

Interiör

En fem-sits, har från 1994 Nissan Sentra XE luftkonditionering, farthållare, tilt styrning, och en stereo som inkluderar en kassettspelare. Glöm få en med andra inredningsdetaljer som CD-spelare eller soltak, eftersom de inte ens tillgängliga som alternativ för den modellen året.

Exteriör

Varje 1994 Nissan Sentra XE levereras med standard 13-tums stålfälgar och en bakruta defogger. Saknas helt, dock är funktioner som dimljus, intervall torkare och bakre spoilers. Också tillgänglig är elfönsterhissar, som kommer som standard i endast ett av 1994 års Sentra trimmar. Det GXE

Pris

När 1994 Nissan Sentra XE släpptes har tillverkaren rekommenderat utpris (rekommenderat pris) $ 12,699. Från och med 2010 kan du köpa en med en prislapp på den låga $ 2. 000 "S.

Slutsats

1994 Nissan Sentra XE är en äldre bil som sannolikt skulle ha massor av körsträcka om du får en, och coupé och sedan versionen har samma slätten, kantighet styling. Men när den först kom ut, var det populärt bland förarna på grund av dess relativt överkomligt värde.


Relaterade artiklar


hur man hittar en begagnad bil i min prisklass
fakta om 2008 chevy korvetten
hur man hittar en bil på AutoTrader
1996 Dodge Intrepid minnas information
hur du anpassar en bil Lincoln Town
Bilen shopping på ett enkelt sätt
hur man ska finansiera en bil från en privat säljare
2007 toyota corolla information
hur handeln ett fordon med ett ombyggt titel
I specifikationerna för en 2007 Hummer H3