hur man köper en bil på nätet:

hur man köper en bil på nätet:

Hur man köper en bil online. Om du har velat köpa en bil utan att sitta i återförsäljaravtalet är haggled i timmar och timmar kan du läsa om

Du behöver:.
Dator, internet, tid


. 1.
Det första du behöver göra är att avgöra vilken typ av bil du vill köpa. Om du har en uppfattning om vilken typ (lastbil, suv, kombi, tec . . . ) Jag skulle rekommendera dig att gå till konsument rapporter eller edmunds. com att göra ditt slutgiltiga beslutet. De båda har recensioner och Genomsnittskostnaden för bil du kan tänka dig.
2.
När du har bestämt bilen och belopp du vill spendera sin tid att stirra söker. Det första du kan kontrollera är autotrader. com och craigslist. org Båda dessa platser används av återförsäljare och allmänheten att sälja. Kör en sökning och se om det finns något som fångar ögat.
3.
Om dessa platser är inte till stor hjälp då kan du köra ett enkel Google-sökning. Gå till google. com och söka efter biltillverkare och staden du bor i (Toyota-återförsäljare i Cleveland). Detta kommer att vara uppe hela för bilhandlare i området och du kan söka sina webbplatser.
4.
När du hittar en bil du söker ber (via mail) för fakturan priset på nya bilar och partipriset på begagnade bilar. E-post fram och tillbaka om priset förrän du är redo att komma in och göra en provtur. De flesta bilhandlare har en online säljchef så de är användaren att arbeta så här.
5.
Om du kan hålla kostnaderna för bilen $ 400 eller mindre än en faktura eller partipriset innan skatter du gjorde ett bra jobb!

tips och varningar


 • Håll dig till dina vapen och se till att du inte betalar mer än $ 400 över fakturan eller parti
 • Se till att du tittar på Edmunds. com för The Specials sprang på bilar. Dra detta från faktura priset. Om fakturan är $ 10000 och det särskilda är $ 1. 500 bort du vill erbjuda något mer att $ 8900. $ 10. 000-$ 1500=$ 8. 500 $ 8. 500 plus dina $ 400 är $ 8. 900


 • Relaterade artiklar


  hur man överför titeln på en bil i Pennsylvania
  hur man kan kontrollera på titeln på en bärgad reparerad bil
  2006 Lamborghini Murciélago Roadster fakta
  2002 Hyundai Sonata information
  specifikationer för ett 1991 Jaguar XJ6
  krävs för att köpa en bil i North Carolina
  Hur får man en gratis Carfax rapport fordon historia
  Kan jag returnera en just-köpta fordon?
  fördelarna med att äga en Toyota Prius
  hur man hittar bygga datum för din bil