hur man köper en bärgad titel

hur man köper en bärgad titel

Köpa en bärgad titel fordon kan vara en riskabel satsning, men med lite ansträngning och forskning på din sida kan du se till att du inte bara får en riktigt bra affär, men en pålitlig bil också. Förutom att spara pengar, köpa bärgning fordon är en form av återvinning, eftersom du återanvänder bilar annars betytt för skroten

Du behöver:. .
CarFax rapport fordon historia

Hur att köpa en bärgad avdelning


1.
Kontrollera att du får ett erbjudande. Jag anser inte någon bärgning fordon som inte är mer än 60 procent från Blue Book värde. Tänk på att oavsett hur bra affären är, du tar en risk att köpa en bärgade fordon, så fördelarna måste överväga den potentiella downfalls.
2.
Forskning verkstaden eftersom många bärgning titel reparationer är ökända för att vara av sub-par kvalitet. Kolla på nätet för kund recensioner, och även, tveka inte att fråga i butiken om referenser. Om något verkar vara mindre än professionella om att återförsäljarna i fråga, passera på köpet.
3.
Bekanta dig med din statens bärgning lagar. Många stater kräver inte att bärgas titeln skilja mellan översvämningsskador och skador från ett vrak. Du vill inte köpa en översvämning-skadade bil. Om ditt tillstånd inte har många lagar angående bärgats titlar är kanske en bärgad titel inte en värdefull investering i ditt fall.
4.
Skaffa en Carfax. com rapport på fordonet ( s) i fråga med hjälp av VIN (se länk i Resources). Ofta är bärgade fordon består av två fordon svetsas ihop. Carfax rapporter är normalt cirka $ 20 och kan berätta för er inte bara på vilka villkor en bil sattes på bärgning, men också mer insikt i tillförlitligheten i bärgning återförsäljare.
5.
Hämta bilen besiktigas av en betrodd mekaniker innan de köper. Om du inte har en mekaniker som du litar på, be vänner och familj som hjälper dig att hitta en. Innan du köper den bärgade bilen, din mekaniker kan köra flera datorer och fysiska tester för att säkerställa att fordonet inte bara säkert, men pålitlig.

Tips och varningar


 • Kontakta lokala mekanik för att ta reda vilka frågor som är specifika för din region (översvämningar, salt skador, etc. ) som du behöver för att hålla utkik efter när man köper en bärgade titeln.


 • Relaterade artiklar


  hur att hitta en bil anpassad till mina behov
  hur man hittar en begagnad bil i min prisklass
  hur man köper en begagnad bil för första gången köpare
  hur du registrerar över en bil titel i Ohio
  2002 Hyundai Sonata information
  2006 Lamborghini Murciélago Roadster fakta
  Bilen shopping på ett enkelt sätt
  symptom på en bil som har vattenskadade
  hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
  hur man köper en begagnad polisbil