hur man fil för en övergiven bil i Florida

hur man fil för en övergiven bil i Florida

En övergiven bil kan utkrävas av någon person i Florida om de följer ett fastställt förfarande. De flesta övergivna fordon lämnas någonstans eftersom ägarna inte längre vill ha dem, fordonen är i dåligt skick eller ägaren inte längre behöver bilen. De flesta övergivna bilar kräva omfattande reparation. För bärgning gård ägare, eller för någon som tycker om att återställa bilar, hävdar en kan vara en chans att få ett extra fordon

Du behöver:. .
VIN-nummer
Certifierad brev.


1.
Underrätta polisinrättningen i länet eller staden där du hittade den övergivna fordonet. Polisen kommer att avgöra om bilen är parkerad olagligt och i så fall kommer de att placera ett meddelande på fordonet. Om det inte görs gällande efter 24 timmar, kommer fordonet sedan tas bort och lagras. Efter detta inträffar kan du få en förlorad form egendom påstående från polisen och slutföra det. Om fordonet på allmän egendom olagligen det kommer att bli föremål för borttagning.
2.
Kontakta institutionen för motorfordon och be om en titel sökning och kontaktinformation för fordonet. Använd numret registreringsskylten (om tillgängligt) eller fordonets chassinummer (VIN) hittades på instrumentbrädan eller dörrkarmen som referens för DMV. Reda på adressen och namnet på den nuvarande ägaren.
3.
Skicka ett brev av certifierad post till ägaren av fordonet med en avkastning på mottagandet begäran. Vänta på svar från den ursprungliga ägaren av fordonet. Gör en insats för att hitta ägaren till fordonet därför att adressen inte kan vara aktuell eller kan vara felaktiga. Titta i de lokala vita sidorna för ägarens telefonnummer. Också att kontakta polisen i närliggande städer för att se om någon har lämnat en stulen bil rapport för det aktuella fordonet.
4.
offentliggöra ett tillkännagivande i den lokala tidningen att en borttappad bil har hittats och att du söker ägaren. Inkludera märke, modell, färg och VIN-nummer eller plåt taggar.
5.
Ansök om ett nytt Finder-titel genom DMV om ägaren inte gör anspråk på fordonet i 90 dagar. Ge DMV VIN-nummer, fordon märke och modell. En ny avdelning för fordonet kommer att utfärdas till dig för fordonet i cirka två veckor.


Relaterade artiklar


hur du importerar japanska bilar till USA
fördelar och nackdelar med solenergi bilar
hur man köper begagnade bilar till salu av ägaren
hur man kan jämföra mini SUV
problem med Cadillac SRX
Hur vet jag om jag har en Cadillac CTS 3,2-liters eller en 3,6-liters V6-motor?
förhandlar tips används bilköp
hur man hyra en ekonomi bil
hur man kan jämföra fordon
vad är återförsäljare förhalningsrättigheter på honda överensstämmer?