1999 plymouth neon highline information

1999 plymouth neon highline information

Chrysler Corporation introducerade Plymouth Neon, också känd som Dodge Neon, i januari 1994 med anledning av framgången för japanska biltillverkare i USA med sina mindre bilar. Vid tiden för 1999 Plymouth Neon rullade in som den sista modellen år posten för den första av två generationer av produktion, hade det blivit ett populärt val för den prismedvetna förare, särskilt de som ville billigare, inhemska alternativ till högpresterande importera bilar. Dess bas trimma var Highline, vilket kom som en sedan och coupé.

motor, växellåda och Fuel Economy

I 1999 års Plymouth Neon Highline har en 2-liters, 132-hästkrafter, 4-cylindrig motor, men det är inte ovanligt att upptäcka några med motorer som har en extra 18 hästar. Standarden överföringen var en 5-växlad manuell överväxel, även om valet av att ha en 3-stegad automatisk växellåda fanns att tillgå. Neons med manuell växellåda får en bränsleekonomi 28 /39 mpg. De med automatlåda får en bränsleekonomi 23 /32 mpg.

Säkerhetsfunktioner

Förar-och passagerarairbag var standard på 1999 års Plymouth Neon Highline. Det sedan versionen har också barn lås säkerhetsdörr. Helt frånvarande, dock andra populära säkerhetsfunktioner, såsom antispinnsystem, makt dörrlås, traction control och fordon stöldskydd.

Interiör

Enkel inredningsdetaljer för 1999 Plymouth Neon Highline ingår en radio system, tilt styrning, luftkonditionering och varvräknare. Andra funktioner som farthållare, CD-spelare och taklucka var inte tillgängliga på alla för detta fordon vid produktionen springa.

Exteriör

I 1999 års Plymouth Neon Highline rider på 14-tums stålfälgar, och har en bakruta defogger. Funktioner som antingen har gjorts standard eller tillval för flera andra kompakta bilar-såsom intervall torkare, dimljus, automatisk strålkastare och bakre spoiler-är helt frånvarande från 1999 Neon

Kostnad

Sedan andrahandsvärde är. jämförelsevis låg för 1999 Plymouth Neon Highline, främst på grund av dess under genomsnittet tillförlitlighet rykte, att köpa en är billig. A 1999 Plymouth Neon Highline, med 2010, kan köpas för runt $ 2. 700 till $ 3. 100, den ursprungligen hade ett av tillverkaren rekommenderat pris (MSRP) i det höga $ 11. 000 s.


Relaterade artiklar


hur man köper begagnade bilar till salu av ägaren
hur man använder VIN-nummer för värdet av en begagnad bil
stulen bil fakta
hur du köper en New York-taxi
om chevy 2009 kobolt
tips om att köpa en bil från en uthyrningsfirman
hur man hittar rätt bil för min familj
2008 Dodge Avenger minns
Fördelarna med att äga en hybrid
hur man får grossistledet värdet av ett fordon