information om en 1999 Toyota Camry le 4-cylindrig

information om en 1999 Toyota Camry le 4-cylindrig

1999 års Toyota Camry släpptes i mitten av den femte generationen av produktionen (1997 till 2001) av biltillverkaren Toyota Corporation mest sålda medelstora bil. LE trim-Camry är "lyx" version som var utrustad med en standard som är fyra-cylindrig motor-var rankad över basen CE, men placerad lägre än sex-cylindrig motor utrustad syskon (LE V6), samt "extra-lyx" trimmar XLE och XLE V6

motor, växellåda och Fuel Economy

I 1999 Toyota Camry LE kom med en 2,2-liters, 133-hästkrafter in-line fyrcylindrig motor, och det hade en fyrväxlad automatlåda med överväxel. Med en gastank som kunde ta upp till 18 1 /2 liter, var bränsleekonomi betyg vid 23 miles per gallon (mpg) för stadskörning och 30 mpg för landsvägskörning.

Säkerhetsfunktioner

1999 Toyota Camry LE hade lås makt dörren med barnspärren, och förare, krockkuddar passagerare. Det saknade låsningsfria bromsar av LE V6 versionen, dock, och andra säkerhetsfunktioner som antispinn, fordon stöldskydd och fjärrstyrning var inte tillgängliga.

Interiör

Designad för att plats för upp till fem personer, ingår det inre av 1999 Toyota Camry LE luftkonditionering, farthållare, elfönsterhissar och en stereo med AM /FM radio och kassettdäck. Trasan klädsel kom i grått, ek eller Sage.

Exteriör

I 1999 Toyota Camry LE, liksom de andra trim, bara kom som en fyra-dörrars sedan. Det hade 14-tums stålfälgar. Standard yttre funktioner som ingår sedvanliga ljus och vindrutetorkare, men inte mycket annat. Färgerna på 1999 Camry LE ingår Antik Sage Pearl, svart, blå Dusk Pearl, Blue Velvet Pearl, Cashmere Beige Metallic, Sable Pearl, Super White, Vintage Red Pearl och Woodland Pearl.

Pris

Den ursprungliga tillverkarens pris för 1999 års Toyota Camry LE var $ 19. 858. Från och med 2010, enligt fordonsindustrin värdering publicering Kelley Blue Book, prisintervallet på en 1999 Camry LE är mellan $ 6. 000 och $ 6. 500.


Relaterade artiklar


vad är återförsäljare förhalningsrättigheter på honda överensstämmer?
hur man kan kontrollera auto historia med en VIN-nummer
skatt tips om att köpa en begagnad bil från en återförsäljare
specifikationer för ett 1999 wrangler
hur man förhandlar din bil payoff
’95 Dodge Neon information
Kan jag returnera en just-köpta fordon?
Hur köper jag en hyra bil
2007 honda information
hur man tillbaka en hyrd bil att Chrysler