hur man ska finansiera en begagnad bil online med dålig kredit

hur man ska finansiera en begagnad bil online med dålig kredit

Finansiering av en begagnad bil online med dåliga krediter kan vara svårt. Du kommer att upptäcka att du inte kommer att kunna delta i finansiering eller leasing specialerbjudanden, och du kan ha begränsningar för vilken bil du kan plocka ut på grund av din kredit historia, pengar ner och den sammanlagda utlåningen krav institution. Du kanske kan hitta en bank i förväg godkänna dig, och du kan handla fritt därifrån när du följer bankerna krav

Du behöver:. .
Cash att lägga ner
Dator med internet.
Paystubs.
Elräkning.
Referenser.
Samarbete signerat om det behövs.


1.
Få pappersarbete och information så att du kan ansöka om ett lån. Dåliga krediter lån innebär styrka följande information: Senaste paystub visar ditt år aktuell resultat, en räkning som visar bevis på uppehållstillstånd, tre till fem referenser som kan kontaktas av banken, ett verk antal granska anställningsrelaterade och eventuellt bevis på tidigare skulder som har betalats ut innan utlåning kan ske.
2.
Försök att få ett förhandsgodkännande innan du handlar. Långivare riktas mot människor med dålig kredit-så kallade subprime långivare-och det är ofta lättare att få ett lån från denna typ av institution utan stress och krångel med ett återförsäljaravtal. Banken som förhandsgodkänner du kommer att låta dig veta dina alternativ-oftast är fordonets ålder och körsträcka begränsningar
3
Sök återförsäljare genom Internet, telefonsamtal eller ord. . mun att ta reda på vad som kan arbeta med människor som har dålig kredit. Även om det finns en hel del låneinstitut, återförsäljare eller partier bilanvändning olika banker och vissa kan få en bättre relation med den finansiella institutionen än andra. Du måste få din förhandsgodkännande genom en återförsäljare kreditinstitutet att köpa en bil online.
4.
När du har din före godkännande, kan du börja söka efter din bil genom återförsäljare som godkänts du eller någon annanstans med ett fordon godkännas av den oberoende låneinstitutet krav. När du köper online kan du lämna en handpenning för att hålla fordonet tills du fysiskt kan ha bilen levereras eller tills du kan gå in i återförsäljaravtalet och underteckna pappersarbete.
5.
köpa bilen. Om inte fysiskt går in i ett återförsäljaravtal, kommer du att ha pappersarbete skickas till dig och du måste underteckna och återsända det innan fordonet kan transporteras till dig. Troligtvis måste du uppge ditt bevis på inkomst, arbeta och bosätta sig och referens information på förhand via fax. Om jag går in på återförsäljare, måste du ta med detta pappersarbete och underteckna bank kontrakt och Institutionen för motorfordon pappersarbete innan du kan lämna med ditt fordon.

Tips och varningar


 • Försök att fysiskt köra och titta på en bil innan du köper den.
 • Om du inte kan erhålla finansiering kan du behöva en cosigner.
 • En "Köp Här Betala här" återförsäljaravtalet är också ett alternativ om du inte kan få finansiering.
 • Bad kredit lån har höga räntor.
 • allmänhet lån för dåliga krediter saknar möjlighet till förhandlingar.


 • Relaterade artiklar


  2006 Lamborghini Murciélago Roadster fakta
  hur man jämföra mpg i små lastbilar
  hur man byter en titel i en bil
  hur man ändrar en bil titel i Washington
  Fakta om den fjärde generationens Camaro
  fordon titel bedrägeri information
  förhandlar tips används bilköp
  vad är en miljöbil titel?
  hur man förhandlar din bil payoff
  hur man köper en begagnad polisbil