hur man köper en utländsk bil

hur man köper en utländsk bil

Att köpa en utländsk bil är något annorlunda än att köpa en inhemsk bil, om bara för att det är svårare att hitta en seriös bil mycket att erbjuda utländska bilar. Innan det fastställs pengar på en främmande bil, göra en del efterforskningar för att hitta den bästa affären. Köpa en bil från privata källor kan betyda extra tid för sjöfarten
1.
Forskning vilken typ av bil ville genom att titta på de priser som finns i sådana källor som Kelly Blue Book och Edmund's. Dessa guider visar det aktuella marknadsvärdet av fordon, inklusive fluktuationer i pris orsakade av tillstånd eller ålder på bilen.
2.
Leta efter återförsäljare i det område, som är specialiserade på försäljning av utländska bilar. De som bor på landsbygden eller en relativt liten kommun kan behöva titta i den största närliggande stad för utländska bil säljare.
3.
Använd Internet för att hitta utländska bilar till salu i lokala områden samt återförsäljare som erbjuder frakt eller transport av fordonet. De som bor i en mindre marknad eller den som söker en vintage bil brukar ha bättre tur när det gäller shopping på nätet.
4.
Jämför priser innan beslut fattas. Ta hänsyn till tillstånd av fordonet och dolda avgifter, inklusive skatter och licensiering. Spendera några tusen dollar mer på ett fordon med mindre skada än att få ett billigare fordon som kräver mer arbete kan vara värt det.
5.
Kontrollera historia av fordonet genom Carfax eller en liknande system om du köper en begagnad utländsk bil. Systemet ger en fullständig historik över bilen, baserad på VIN-nummer och omfattar alla problem som påträffas med titeln, dess kedja av ägande och eventuella olyckor med bilen.
6.
Inköp bilen flera månader innan den behövs, om att köpa online eller från en privat handlare, speciellt en utomlands. Det tar ofta längre tid än beräknat för fordonet att komma fram på grund av problem i samband med frakt /transport av fordonet.

Tips och varningar


 • alltid göra forskning om bil och säljaren när du handlar på nätet, speciellt med webbplatser som eBay är auto auktioner. Bilen ska ha ett rent titel och säljaren ska ha god feedback från köpare i det förflutna. Be om rekommendationer eller referenser från säljaren.


 • Relaterade artiklar


  hur du anpassar en Dodge Charger online
  tips om hur man köper en begagnad bil med kvarstad innehavare titel
  fördelar och nackdelar med billeasing
  hur du kontaktar auto en garanti
  Rhode Island DMV titel information
  kan du hyra en bil på nätet?
  hur man beräknar bil hyra restvärden
  hur leasing, hyra bilar
  Hur beställa en bil från Mazda fabrik
  information om att köpa en ny bil