hur man köper en begagnad polisbil

hur man köper en begagnad polisbil

På grund av den karga natur brottsbekämpning, är cop bilar byggda för hög prestanda, låg underhåll och hållbarhet. Polisbilar oftast väl underhållna fordon. De är också oftast byts ut mot nya fordon efter 100. 000 miles, även om tillverkarna bygga dem till det senaste 500. 000 miles eller mer. Av dessa skäl används polisbilar är i hög efterfrågan. Om du vill köpa en begagnad polis cruiser, följer samma grundläggande regel som du skulle följa när de köper en vanlig begagnad bil-det är alltid bäst att ta reda på vad bilen har varit med om innan du köper den.
1.
Tänk söker polisbilar i områden där det finns låg brottslighet, raka gator och ett begränsat antal snabba jakter. Det kan vara lättare att hitta polisbilar i tätorter, men polisen bilar från lugna städer är i mycket bättre form.
2.
Delta en polis auktion. Vissa lokala polisen håller regelbundet sina egna auktioner medan andra sälja sina bilar via auktioner sektorns överskott. Regelbundet kontrollera din lokala tidning papper för listor. Ta till auktionen din legitimation och medel att betala för bilen i sin helhet, om du vinner ett bud. Om du inte är mekaniskt benägna ta med en vän som är så hon kan inspektera bilen innan du bjuder.
3.
Kontrollera använt polisens bilar på nätet. Många auto återförsäljare förhandla direkt med polisen och sälja polisbilar på sina hemsidor. En snabb sökning med hjälp av en nyckelfras såsom "köp polisbilar" eller "köpa polisbilar" kommer att ge goda resultat när man söker dessa återförsäljare.
4.
Fråga på din lokala polisstation. Vissa avdelningar sälja direkt till allmänheten. Du kan undvika anbudsprocessen köpa direkt och det kan vara lättare att lära sig bilens historia.


Relaterade artiklar


tips om hur man köper en begagnad bil med kvarstad innehavare titel
hur man beräknar finansiera priser för en bil
Vad får återförsäljarna av nya miljöbilspremien?
hur man hittar en begagnad bil i min prisklass
topprankade Begagnad bil garantier
Missouri citron lag informationen
Bästa Begagnat vs förlängd garanti
Hur läser jag en 1987 Chevy’s VIN-nummer?
hur man kan jämföra lastbilar och bussar
hur man köper din första bil på ett smart sätt