hur man köper en begagnad bil på nätet

hur man köper en begagnad bil på nätet

De dagar resa från bilhandlare till bilhandlare är nu förbi. Du kan sitta hemma och koppla av medan fingrarna göra promenader och du köper en begagnad bil på nätet. Det finns inga krångel och det slår ta flera dagar eller veckor för att köpa en bil och sätta upp med säljare. Här är mer om hur du köper din nästa begagnade bil på nätet

Du behöver:.
Trade
. Reklam.
Dator.
Internet.
blå bokförda värden.
auto kunskap.


1.
Öppna upp din webbläsare, efter http://skriver in www. edmunds. com och kbb. com och klicka på begagnade bilar delen av denna webbplats. Du kan bedöma dina potentiella begagnad bil och din handel här. Observera att du kommer att få olika värden på varje webbplats. Bäst att genomsnittet och se vad begagnade bilhandlare i området erbjuder för din nuvarande bil och vad de tar betalt för den du är intresserad
2.
Gå till carsdirect. com och overstock. com för att söka efter en begagnad bil på nätet. Dessa är särskilt användbara webbplatser för att få en känsla för vad bilen är faktiskt värt. Du kan e-post lokala återförsäljare för att få bästa pris och önskade alternativ. Det finns användbara verktyg på dessa webbplatser med särskild inriktning på online bilköp.
3.
Gå till återförsäljarens hemsida och se vad deras faktura priset på den begagnade bil som du är intresserad Känn dig fri att utforska mer än ett märke och modell. Titta på deras lager, kan du bli förvånad över att en Toyota-återförsäljare skulle ha en Subaru, till exempel. Detta är din chans att få en hel del på en solid bil.
4.
Gå till craigslist. com och ebay. com. Hörnet begagnad bil partier och privatpersoner kommer att noteras på där, ofta till stora rabatter. Se till att du klickar på den fria Carfax rapporten för att visa begagnad bil historia. Ibland är det mycket att berätta, och ofta dessa begagnade bilar i ett hyres-, bärgning eller fordon flottan, så se till att använda detta webbverktyg för att köpa en begagnad bil.
5.
Test köra de fordon som används du är intresserad av och tittade på på nätet, men inte köpa bara ännu. Lämna din check bok, kreditkort och finansiell information i hemmet. Detta är absolut att se vad begagnade bilar kommer att fungera för dig. Bär ett anteckningsblock med dig för att spela in säljare, återförsäljare och bil info och anteckningar om hur det red, gillar och ogillar, etc.
6.
Använd informationen från webben till förhandla fram ett avtal för den begagnade bil du gillade mest. Vid det här laget bör du ha provkörde många, inklusive nya så att du har ett utgångsläge att jämföra med. Om en återförsäljare är för svårt att förhandla med, gå till en annan återförsäljare eller hitta en annan begagnad bil återförsäljare på nätet.

Tips och varningar


 • förhandla om bilen säger även dealern det är det slutliga priset. Få dem att kasta in underhåll.
 • alltid kontrollera Carfax rapporten och har en mekaniker inspektera din begagnade bilen innan du köper.
 • Internet prissättning är aldrig slutgiltigt, se till att förhandla.
 • Tänk dig en garanti om bilen saknar garanti.


 • Relaterade artiklar


  kan du hyra en bil på nätet?
  fördelar och nackdelar med billeasing
  hur man tar VIN-nummer för fordon i Kanada
  hur man köper en bil som köptes på auktion
  fordon titel bedrägeri information
  Kan jag returnera en just-köpta fordon?
  specifikationer för 2003 års Mitsubishi Galant GTZ
  2003 saturn ion information
  bensin vs hybridbilar
  Kalifornien citron lag informationen