hur att hyra ett fordon för ett företag

hur att hyra ett fordon för ett företag

Leasing ett fordon för ett företag är en enkel process, så länge du vet vilken typ av fordon som bäst passar dina behov och den budget du har att arbeta med. Även leasing ett fordon är normalt resulterar i en lägre månatlig betalning än att köpa, kommer företaget också att ingen rättvisa i fordonet de använder. I varje fall leasing ett fordon har sina fördelar, som att hålla ett företag från att ta på kostnader i samband med kontant betalning vid eller finansiering av ett fordon
1.
Hitta rätt fordonet. Beroende på ditt företag typ och typ av bil eller lastbil som du söker, kan det ta lite tid att hitta rätt fordon. Du kan fylla preliminära forskning på Internet. Utan nu återförsäljare kan du jämföra bilar och avgöra vilka som inte uppfyller dina behov.
2.
Kontakta återförsäljare. När du hitta fordon som uppfyller dina behov, är det dags att kontakta lokala återförsäljare. Större återförsäljare, särskilt de som är specialiserade på kommersiella lastbilar och skåpbilar har en heltidsanställd flottan säljchef som åtalas för att sätta hyra och köpa paket tillsammans för företag. I de flesta fall är vagnparksförvaltare en stor volym säljare, göra en levande genom att sälja en stor mängd fordon, inte nödvändigtvis gör en stor vinst på varje.
3.

Bestäm de bästa villkoren. Leasing varierar i längd från två år till fem år, med körsträcka begränsningar som sträcker sig från 7. 500 till 20. 000 miles per år, beroende på leasingföretaget. I vissa fall kan företag hyr också att finnas tillgängliga med ännu mer miles per år. Tänk om körvanor av företagets anställda, och välj årlig körsträcka som fungerar bäst. Om du betalar för mer miles än du behöver, kommer månatliga utbetalningarna göras onödigt höga. Såvitt sikt, längre hyresavtalet i månader, desto lägre månatliga betalningar.
4.
Jämföra offerter. Få offerter på liknande fordon från flera återförsäljare. Vid begäran citat från vagnparksförvaltare, vara specifika om längd och miltal begränsningar du behöver, vilket kommer att möjliggöra en äpplen till äpplen jämförelse av hyresavtal citat med liknande villkor. Se till att alla månatliga betalningar faktor i skatt, eftersom vissa kan tyckas lågt.
5.
Välj det bästa alternativet. Vid utvärderingen av konkurrerande bud för leasing företag fordon, jämföra dem på mer än bara pris. De billigaste bil att hyra kanske inte den bästa för ditt företag. Om det behövs, testa köra fordon eller har de anställda som ska använda dem komma till återförsäljare att hjälpa till med beslutet.

Tips och varningar


 • När du väljer en fyra eller fem-årigt hyresavtal kan få dig en lägre ersättning, kom ihåg att fordonet fortfarande måste vridas tillbaka i slutet av terminen. I denna mening innebär ett längre hyresavtal måste du göra en större investering i en tillgång kommer du inte äger vid slutet av leasingperioden.


 • Relaterade artiklar


  hur man får en helt gratis rapport bil vin
  vad är en dokumentation avgift för att köpa en bil?
  Mercedes modell information
  Hur beställa en bil från Mazda fabrik
  vad är en bärgas titel?
  Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt
  hur man hyra en Ford Focus
  hur man köper en Honda Civic motor
  hur man köper en bil som köptes på auktion
  registreringsskylt lagar i Ontario