topp sport sedaner

topp sport sedaner

Du behöver:
fordonet fortfarande under garanti de
. Tillgång till lokala Ford-återförsäljare.

Sport sedaner är bilar som är utformade för att titta och känna sportig samtidigt som det är praktiskt, som erbjuder både en estetisk kvalitet och tillförlitlighet. Top sport sedaner som betygsatt av Edmunds Inside Line Consumer Sök och Car and Driver webbplatser omfattar tillverkare som BMW, Infiniti och Cadillac. Bilarna bedöms av motoreffekten, inredningsdetaljer och bränsleeffektivitet.

BMW 3-serie

BMW 3-serie är en topprankad sportsedan. Den har en 230-hästkrafter sexcylindrig motor, bättre bränsleekonomi och finns med automatisk eller manuell växellåda och fyrhjulsdrift. Motorn kan producerar 300 pounds av vridmoment, och det finns en 155 mph cutoff. BMW 3-serie har en rating bränsleekonomi på 18 miles per gallon i städer och 28 miles per gallon till motorvägar. Det har fått många utmärkelser, såsom att vara med i Car and Driver's Ten Best Cars lista för 18 år i rad.

Infiniti G35

Infiniti G35 är en topprankad sportsedan som har ett stort inredning med lyxiga funktioner i sin stuga som XM Satellite Radio med en Bose förstklassigt ljud stereo, minne inställningar för förarsätet, speglar och ratt och valfria uppgraderingar såsom en motordriven sol-tak. Den bilen har en rating bränsleekonomi 17 miles per gallon i städer och 24 miles per gallon till motorvägar. Den Inifiniti G35 har en 306-hästkrafter V-6 motor och manuell eller automatiska växellådor erbjuds.

Cadillac CTS

Cadillac CTS är en topprankad sportsedan som har en distinkt amerikansk exteriör och en stor inre design som har ett användarvänligt underhållning och navigationssystem. Bilen har en 3,6-liters V-6 motor, och en sexväxlad automatlåda erbjuds som ett valfritt alternativ till den sexväxlade manuella växellådan. Cadillac CTS har en rating bränsleekonomi på 16 miles per gallon i städer och 25 miles per gallon till motorvägar.


Relaterade artiklar


Lägga till ett namn på en bil titel i Alabama
vad är en miljöbil titel?
hur man kan jämföra den gas körsträcka av bilar
hur man överför en titel florida bil med statliga
hur man skaffar ett ägarbyte blankett för en bil
hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois
hur man köper begagnade bilar till salu av ägaren
Skillnaden mellan en Honda Odyssey, ex & LX
hur man kontrollerar att ägaren av VIN-nummer
Fördelarna med att äga en hybrid