tips på vad man ska leta efter när man köper en bil

tips på vad man ska leta efter när man köper en bil

Köpa en ny bil kan vara svårt. . Ändå finns det frågor som du bör ställa en bilhandlare innan det stort steg. En noggrann bilhandlare svarar gärna på sådana frågor. Tycker inte att du är under någon press att fatta ett beslut innan du har tillräckligt med fakta. Faktum är att om du känner att du är under press, låt det vara ett varningstecken.

Bränsleeffektiviteten

Se till att din bil får den optimala körsträcka per gallon är viktig, särskilt i en tid som präglas av fluktuerande gaspriserna. Enligt Consumerenergycenter webbplats bör du forskning körsträcka betyg för den bil du vill köpa. Webbplatsen säger att alla nya bilar ha en Naturvårdsverket betyg numret på sin klistermärken. Detta är en indikation på hur mycket gas du ska använda dagligen. Kom dock ihåg att denna siffra är sannolikt att fluktuera med tanke på hur mycket kör man faktiskt gör.

Consumerenergycenter hemsida påpekar också att EPA nummer är också en indikation på hur mycket din bil kommer att kosta att driva. Till exempel, om du kör 12. 000 miles per år på $ 2,50 per gallon för en 20 mil per gallon SUV, kommer ni att sluta spendera $ 1. 500 per år. Om du köper en 30-mpg SUV, kommer du att tillbringa ca $ 500 mindre-förutsatt, naturligtvis, priset på gas per gallon, liksom körsträcka kurs du kör per år förbli lika

personliga behov Undersök dina personliga behov. Titta på frågor som "Hur många människor gör jag vanligtvis gör," eller "Vilken utrustning behöver jag oftast behöver transport?" Till exempel, om du är en golfare kan du behöva en SUV i stället för en liten två-dörrars bil.

långsiktiga kostnaderna

Enligt Cartuningcentral hemsida, är det bäst att undersöka de långsiktiga kostnaderna för underhåll frågor av denna bil. Gå online och forskning gör du vill köpa. Om just den modellen har haft minns frågor i det förflutna, är detta en bil du kanske inte vill köpa. Om denna bil tenderar att ha överföring problem, är det inte ett bra köp eftersom sändningarna kan vara dyra att åtgärda.


Relaterade artiklar


vad gör bilaffärer betala för bilar?
traditionella kontra plug in-hybridbilar
tips om hur man köper en begagnad bil med kvarstad innehavare titel
Avboka en bil kontrakt
hur man får grossistledet värdet av ett fordon
hur man hittar en begagnad bil till salu
hur man köper nya och gamla bilar
hur man tar VIN-nummer för fordon i Kanada
Definitionen av en förlängd garanti
hur man kan kontrollera på titeln på en bärgad reparerad bil