information om att köpa en ny bil

information om att köpa en ny bil

Väldigt få saker i jämförelse med känslan att köra bort de mycket med din nya bil-lukten av den, hur allt är fint, nytt och glänsande. Men för många av oss är det den näst största köp gör vi bredvid ett hem. Det finns några viktiga information som du bör samla innan du sätter dig ner och underteckna pappersarbete

forskning, forskning, forskning

Se till att du gör din läxa innan du går in ett återförsäljaravtal. Obildade köpare är vad de flesta försäljare dregla över. Inte veta vad du bör betala i ditt område och vilka särskilda leasa eller finansiera specials kör skulle kunna hamna i ett dyrt misstag. Tack vare Internet kan konsumenterna vet allt som finns att veta om ett visst fordon innan någonsin ens om ögonen på den. Kolla vad fordonet säljer i ditt område. Platser såsom edmunds. com kommer att visa dig vad andra betalar för samma fordon i ditt område så att du är bättre informerade. Det kommer också att visa dig vad rabatter och incitament, om några, är för närvarande tillgängliga från tillverkaren.

Jämföra liknande modeller

Ta en titt på alla tillgängliga alternativ du har. Säg, till exempel, är du på att en ny Toyota Corolla. Du kanske också vill titta på en Mazda 3 sedan. Du kanske kan få en jämförbar bil för mycket mindre. Naturligtvis alla har sin egen personliga preferenser när man köper en bil. Så se till att vad du än väljer att det inte bara är vettigt ekonomiskt utan även känslomässigt. Du vill köpa en ny bil som du kommer vara spännande att gå upp och köra sex månader från nu, liksom i morgon bitti.

Läs Recensioner

Ibland när vi gör vår forskning allt vi gör är att läsa vad tillverkaren har att säga om en viss bil. Ta reda på vad du kan förvänta dig från din nya bil genom att läsa recensioner från andra som har fordonet (s) du är intresserad Gör en lista på alla för-och nackdelar. Om fördelarna uppväger nackdelarna än chansen att du är på rätt spår. Bil tidningar är också en bra källa för objektiv information om ett visst fordon.

vara redo att Walk Away

När du har samlat alla dina data, inte rusa ner till din lokala återförsäljare och ta det första erbjudandet du får. Återförsäljare förväntar dig att gå in med någon typ av kunskap om bilen, men det finns alltid saker man skulle veta att du inte gör det. Om du är obekväm med förhandlingsprocessen med din säljare, eller om du känner han försöker pressa dig att köpa bilen nu, vilket han kommer att försöka, bara gå upp och gå iväg. Chansen är bilen fortfarande kommer att vara där i morgon, och du har haft en god natts sömn för att lugna dina känslor om att få en ny bil.

Internet

En hel del folk numera har gått till Internet inte bara för forskning utan också att förhandla om sitt köp bekvämt från sitt eget hem eller kontor. De flesta återförsäljare har antingen en Internet säljavdelning eller en flotta avdelning, som är ganska utbytbara. När du har gjort allt du forskning, kört bilen och vet vad du vill betala, kan du bara maila några olika återförsäljare i ditt område och fråga dem om deras bästa pris. Inte bara detta spara tid från att köra ner för att hantera förhandlingar, men det ställer också dina känslor på sidan linjer, eftersom fordonet inte stirrar dig i ansiktet under förhandling.


Relaterade artiklar


diesel vs gas för en lätt lastbil
hur man får en helt gratis rapport bil vin
hur man överför en titel florida bil med statliga
bil auktionsföreskrifterna
Definitionen av en förlängd garanti
hur vill du köpa en lyxig begagnad bil till salu i Florida
hur du kontaktar auto en garanti
hur man får en begagnad bil rapport historia
hur man överför en bil titel av den avlidne i Pennsylvania
Hur finner ni ut finance april när man köper en bil?