information för en 2008 Pontiac Solstice

information för en 2008 Pontiac Solstice

Pontiac Solstice var en liten sportbil från Pontiac delning av General Motors. Bilen introducerades på 2004 North American International Auto Show, och produktionen stoppades under 2009 med stängningen av sin produktionsanläggning i Wilmington, Delaware. 2008 års Solstice var därmed det näst sista årsmodellen, med fyra versioner tillgängliga:. Cabriolet, GXP, SSB och T2

motorer och bränsle Ekonomi

Cabriolet och SSB har 2,4-liters 173 hk 4-cylindriga motorer, medan GXP och T2 trim har 2-liters 260-hästkrafter 4 -cylindriga motorer. Alla versioner har ungefär samma 19 ekonomin mpg bränsle för stadskörning. Den Cabriolet /SSB erbjuder 24 till 25 mpg för landsvägskörning och GXP och T2 erbjuder 26 till 28 mpg. Alla kommer med standard 5-växlad manuell växellåda.

Inredning

Tilt styrning med ratt monterad-kontroller, färddator, AM /FM /CD stereo och förare med många inställningsmöjligheter elmanövrerad stol är några av standarden inredningsdetaljer av Solstice. Alla trim rädda för Cabriolet har ytterligare funktioner, t. ex. farthållare och läderratt, och SSB och T2 har CD-växlare med en extra subwoofer.

Exteriör

Cabriolet och GXP rida på 18-tums aluminiumhjul, medan de i SSB och T2 är tillverkade av krom. Standard Exteriört gäller automatiska strålkastare, varselljus, bakre defogger och intervall vindrutetorkare. Alla trim rädda för Cabriolet har dimljus och makt justerbara ytterbackspeglar. Bakre spoilers är standard endast på T2.

Säkerhet

2008 Solstice är utrustad med ett stöldskydd, förare och krockkuddar passagerare, och en koffert anti-fällan enhet. Alla trim rädda för Cabriolet också komma med lås makt dörr och fönster, ABS-systemet, antispinnsystem, Vehicle Stability Control System och fjärrstyrning.

Pris

2008 Pontiac Solstice trätt in på marknaden med en MSRP (tillverkarens rekommenderade cirkapriser) av $ 22. 000 till $ 32. 000. I mars 2010 var Kelley Blue Book priser från $ 15. 000 till $ 19. 000. Dessa priser baseras på modell version och /eller antal bilar funktioner.


Relaterade artiklar


Tips för att köpa en ny bil eller annat fordon
hur man får grossistledet värdet av ett fordon
Hur får man en gratis Carfax rapport fordon historia
information för en 2008 Pontiac Solstice
den bästa minibussar och stadsjeepar av mpg
Definitionen av en förlängd garanti
hur man hittar vad garantin gäller på en Honda
hur man spåra en fordonsägare
hur man får rubriker för gamla bilar
hur man ansöker om en ny bil titel i Michigan